Cum să arăţi impecabil când treci printr-o perioadă aglomerată şi stresantă

 bogdan.galca
.

În perioadele în care eşti suprasolicitată la locul de muncă sau în care ai atât de multe lucruri de făcut încât nici nu te poţi odihni cum trebuie, este foarte uşor să renunţi la lucrurile care sunt, aparent, mai puţin importante, cum ar fi îngrijirea aspectului fizic. Totuşi, felul în care ne îmbrăcăm şi felul în care arătăm ne influenţează semnificativ starea de spirit, şi cu siguranţă avem nevoie să ne simţim încrezătoare, mai cu seamă în perioadele dificile. Ţinând cont de câteva sfaturi şi utilizând câteva trucuri şi tu poţi să te simţi formidabil în propria  piele şi să arăţi impecabil. Iată ce poţi face. 

Simplifică rutina de machiaj

Cu siguranţă nu ai nevoie de un machiaj elaborat că să arăţi foarte bine. În primul rând ai nevoie de un ten care să arate proaspăt, aşa că nu uita să te demachiezi în fiecare seară, şi să aplici o cremă hidratantă cu efect de iluminare. În al doilea rând, e important, atunci când nu ai prea mult timp la dispoziţie, să-ţi evidenţiezi trăsătura pe care o apreciezi cel mai mult. Dacă sunt buzele, optează pentru un ruj într-o culoare îndrăzneaţă. Dacă este privirea, poţi alege, de exemplu, să-ţi pui gene false, care îţi vor pune în valoare ochii. În ultimul rând, nu uita de zona din jurul ochilor, care impactează foarte mult aspectul tenului. Dacă nu te odihneşti prea bine, aplică o cremă de ochi cu cafeină şi foloseşte un anticearcăn discret. 

O manichiură rezistentă

Dacă ştii din timp că urmează să ai o perioadă aglomerată, fă-ţi programare la salon pentru o manichiură semipermanentă. Cel puţin două săptămâni nu va mai trebui să-ţi faci griji că unghiile tale nu arată cum trebuie. Dacă asta nu este soluţia potrivită pentru tine, sau preferi să-ţi faci singură manichiura, e mai bine să optezi pentru un lac într-o nuanţă nude. Astfel, dacă nu este aplicat perfect sau dacă suferă mici accidente, nu va ieşi prea mult în evidenţă. Nu uita să aplici în fiecare seară ulei de cuticule, ca să le ţii sub control. 

O coafură perfectă

Dacă ai constatat că pierzi prea mult timp în oglindă încercând să-ţi aranjezi părul, cel mai probabil ai nevoie de o schimbare. Şi acest lucru este valabil nu numai în perioadele în care ai un program deosebit de aglomerat. Ca să îţi uşurezi cât mai mult situaţia, mergi la salon şi, împreună cu stilistul, alege o tunsoare care este potrivită tipului tău de păr, dar şi fizionomiei tale. În acest fel, nu va mai trebui să te coafezi în fiecare dimineaţă. Cu ajutorul produselor de styling potrivite poţi să fii gata chiar şi în cinci minute. Pentru dimineţile aglomerate, în care nu mai ai timp să te speli pe cap, foloseşte cu încredere şamponul uscat. 

Alege-ţi ţinutele din weekend

Când ai o perioadă în care agenda ta este foarte încărcată, fă-ţi timp în week-end să-ţi alegi ţinutele pentru întreaga săptămână. Gândeşte-te la toate lucrurile pe care le ai de făcut, de la prezentările de la birou, până la antrenamentele la fotbal ale copiilor, şi alege-ţi ţinutele în funcţie de ce anume ai în agendă în diferite zile. În felul acesta vei putea alege cu calm piesele vestimentare potrivite, accesoriile, dar şi hainele în care te simţi cel mai bine. Nimic nu e mai rău decât o zi încărcată, în care ai o mie de lucruri de făcut, şi nu te simţi deloc bine în hainele tale. 

Aşadar, chiar şi atunci când ai o perioadă aglomerată, poţi să te foloseşti de mici trucuri, astfel încât să arăți impecabil în fiecare zi şi să te simţi cât se poate de încrezătoare.

Sursa foto: Pexels.com

(P) Material publicitar realizat împreună cu Douglas.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton