Larisa Iordache și Diana Bulimar participă la America Express. Ce schimbări aduce noul sezon

 Raiciu Adriana
.

Larisa Iordache și Diana Bulimar participă la America Express. Larisa Iordache și Diana Bulimar, două gimnaste extrem de muncitoare și talentate, au acceptat provocarea de a participa la emisiunea America Express, pe Drumul Aurului. Iată ce schimbări aduce noul sezon!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Filmările celui de-a cincilea sezon al emisiunii Asia Express, care de acum se numește America Express, de la Antena 1, vor începe luna aceasta. Sezonul cu numărul cinci va fi prezentat de Irina Fodor și va fi însoțită de coprezentatorii Oase și Marius Damian. Totodată, noua ediție vine cu mici schimbări pentru concurenți, întrucât nu se va filma în Asia, ci în America, iar nouă perechi vor alerga prin Mexic, Guatemala și Columbia.

america-expressamerica-express

Larisa Iordache și Diana Bulimar vor participa la America Express. Filmările pentru noul sezon au început deja, iar alte două nume au fost divulgate. Larisa Iordache și Diana Bulimar vor face echipă și pe Drumul Aurului.

Citește și: Puya va participa la America Express.Încep deja filmările pentru show

Citește și: Asia Express devine America Express – Drumul Aurului.În ce țări se filmează emisiunea și cine o prezintă

Citește și: Ce spune Bianca Drăgușanu despre o împăcare cu Gabi Bădălău:„El acum regretă despărțirea’

Citește și: Mihai Mitoșeru a suferit că a fost părăsit de tată, dar l-a iertat pe patul de moarte:'Și acum mă uit în telefon și e greu să văd că nu mă sună' / EXCLUSIV

Larisa Iordache și Diana Bulimar sunt concurente la America Express

Asia Express se transformă în America Express. Drumul Aurului va duce 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri. Concurenții noului sezon pornesc pe urmele conquistadorilor și urmează să descopere culorile și condimentele din Mexic, să exploreze templele din Guatemala, dar și să descifreze misterele din Columbia.

Primul concurent a fost deja anunțat, acela fiind cântărețul Puya. Acum, alte două nume au fost divulgate. Larisa Iordache și Diana Bulimar vor face echipă la America Express și sunt pregătite să dea totul în competiție, potrivit PROSport.

Ce regului sunt la America Express – Drumul Aurului

Concurenții au la dispoziție un dolar pe zi, trebuie să își găsească singuri mâncare, cazare și transport, să treacă peste barierele culturale, peste cele lingvistice, să iasă din zona de confort și să își depășească limitele fizice și psihice pentru a ajunge la amuleta supremă de 30.000 de Euro, marele premiu de la finalul cursei.

Un element în plus al acestui sezon este apariția Jocker-ului, pentru care se va juca în primul episod al fiecărei etape.

Câștigarea lui va aduce avantaje surpriză, care vor conta foarte mult în clasamentul final. Mutarea pe un alt continent vine cu schimbări majore de cultură și obiceiuri, pe care telespectatorii le vor descoperi odată cu cele 9 cupluri de vedete ce pleacă în această aventură.

sursă foto- Facebook, Captură de ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton