Credit prin SMS - Este posibilă o astfel de operațiune?

 advertising.ringier
.

Pentru a răspunde așteptărilor clienților, instituțiile financiare nebancare oferă sprijin financiar, adaptând – în mod flexibil – condițiile la cerințele acestora. Pentru persoanele care solicită un împrumut, timpul este deosebit de important, motiv pentru care creditorii încearcă să reducă la minimum perioada de așteptare pentru un transfer. Până acum, se putea realiza un angajament financiar staționar și prin internet. Unele companii au făcut un pas mai departe și au introdus creditul prin SMS în ofertele lor. Oferirea comodității debitorilor este modalitatea de a crește vânzările de împrumuturi și de a reduce costurile. Acordarea de împrumuturi prin SMS este concepută pentru a scurta timpul de retragere a fondurilor.

Împrumut prin SMS – este posibil?

Până de curând, contractarea unui împrumut cu un scurt mesaj text părea o pură abstractizare. Instituțiile nebancare au demonstrat că imposibilul a devenit posibil. Un împrumut prin SMS este o mare comoditate, datorită căruia nu mai trebuie să petreci timp stând la cozi la bănci. În plus, această soluție îți permite să reduci la minimum timpul de așteptare pentru banii împrumutați. Din păcate, nu toate companiile de creditare oferă un împrumut prin SMS. Există și cei pentru care un împrumut rapid prin SMS este un standard, dar – pentru a-l obține – trebuie îndeplinite condiții speciale. De exemplu, pentru a solicita un împrumut, trebuie să fii un client obișnuit al companiei. În acest fel, instituțiile nebancare doresc să reducă riscul asociat acestuia. De asemenea, poți contracta un împrumut prin telefon fără a-ți verifica bonitatea. Cei de la creditfix.ro oferă un astfel de credit prin SMS, care este o soluție bună pentru cei care, în trecut, au avut o problemă cu rambursarea datoriilor la timp, iar datele lor au mers în registrul debitorilor. Cel mai adesea, luarea lui trebuie să fie precedată de un împrumut rapid prin internet, deoarece acest tip de facilitate este disponibilă doar clienților obișnuiți.

Împrumut prin SMS – ce este această ofertă?

Un împrumut rapid prin SMS este un tip de împrumut care necesită trimiterea unui mesaj text scurt. Împrumutatul nu trebuie să viziteze sediul companiei, să piardă timpul stând la cozi, să se înregistreze oriunde sau să completeze o cerere de împrumut. Unde este cel mai simplu mod de a obține un împrumut? Până de curând, opțiunea de împrumut prin SMS era disponibilă pentru toată lumea – clienți noi și vechi ai unei anumite companii nebancare. A fost suficient ca unii oameni să se înregistreze pe site-ul creditorului și să furnizeze datele solicitate, iar, după verificarea rapidă a împrumutului, li s-au deschis SMS-urile. Acum, în majoritatea companiilor, oferta de împrumut prin SMS pentru persoanele care ajung la ea pentru prima dată este de neatins. Cu toate acestea, este suficient să iei orice împrumut online măcar o dată, pentru a putea folosi – în mod liber – oferta pe viitor.

Astfel, împrumuturile prin SMS pot avea o mulțime de avantaje, dar nu sunt lipsite și de dezavantaje. Cu toate acestea, ceea ce pentru unii poate fi un minus, cum ar fi o perioadă scurtă de rambursare, pentru cei care nu au probleme cu rambursarea la timp a datoriilor, această problemă poate să nu aibă nicio semnificație.

Sursa foto: unsplash.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton