„M-a bătut, recunosc. L-am bătut și eu. Ne băteam parte în parte”. Adriana Bahmuțeanu susține că a fost agresată fizic de Silviu Prigoană când erau căsătoriți

 Calin Maria Bianca
.

Adriana Bahmuțeanu susține că a fost agresată fizic de Silviu Prigoană când erau căsătoriți. Au trecut aproximativ 8 ani de când vedeta și fostul ei soț au decis să meargă cu adevărat pe drumuri separate. Nu a mai fost loc de împăcare între ei, deși anterior au mai divorțat de 4 ori și s-au tot împăcat la scurt timp după. Ei bine, bruneta și-a refăcut viața amoroasă alături de George Restivan, însă întrebată despre trecut, a scos la iveală detalii mai puțin știute de către lume!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Adriana Bahmuțeanu susține că a fost agresată fizic de Silviu Prigoană când erau căsătoriți. Adriana Bahmuțeanu a deschis cufărul amintirilor! Nu are numai aminitiri frumoase din trecut, ci și unele care au adus-o unde este astăzi și fără de care nu ar fi putut fi femeia care este, aș cum chiar ea declară. Referitor la cele mai puțin plăcute, vedeta a făcut o serie de dezvăluiri despre fostul ei mariaj cu Silviu Prigoană. Fără a sta pe gânduri, a susținut că a fost bătută de el, însă nu a lăsat lucrurile așa, ci, spune ea, s-au bătut parte în parte.

prigoana-2-1prigoana-2-1

Fără a se sfii în vreun fel, Adriana Bahmuțeanu a explicat că nu a acceptat să primească bătaie, așa că s-a apărat cum a știut mai bine. Vedeta a spus clar că au fost momente când ea și Silviu Prigoană s-au luat unul pe altul la bătaie. De asemenea, a precizat că povestea cu pliciul de muște din trecut este adevărată. Ba mai mult, a venit și cu o serie de explicații pe baza acestui subiect.

Citește și: Adriana Bahmuțeanu și George Restivan au stabilit data cununiei civile: „Toată lumea s-a bucurat că ne-a văzut”

Citește și: „Am avut multe momente în care am vrut să-mi iau zilele'. Adriana Bahmuțeanu a fost la un pas de un gest necugetat, după ce i-a murit un copil la 3 săptămâni de la naștere

Citește și: Ce a făcut Roxana Ciuhulescu cu banii câștigați la Survivor: 'Nu-mi place să mă laud. Mică, decentă'

Citește și: Cu ce se mai ocupă Daniel Nuță, pe lângă actorie: „E o muncă zilnică'

Adriana Bahmuțeanu susține că a fost agresată fizic de Silviu Prigoană când erau căsătoriți

Adriana Bahmuțeanu a susținut că mariajul ei cu Silviu Prigoană era unul extrem de toxic și că ar fi divorțat pentru ca cei mici să nu sufere văzând astfel de scene între ei. De la iubire la ură ar fi fost un singur pas. Ar fi ajuns să își vorbească urât, să își arunce vorbe grele, ba chiar la bătaie. Vedeta a povestit că la un moment dat s-au bătut parte în parte cu pliciurile pentru omorât muște. Cel care ar fi început cu violența fizică ar fi fost chiar omul de afaceri, iar pentru a se apăra, ea a continuat.

„Povestea pliciului este adevărată. Silviu Prigoană fiind un tip căruia nu îi plac produsele chimice pentru curățatul casei sau spray-urile de muște. Și atunci aveam foarte multe pliciuri prin casă și hârtie din aia ca la țară să se lipească muștele. Și pentru că aveam pe toate fotoliile și canapelele câte un plici, îți dai seama că era obiectul cel mai la îndemână să te iei la încăierat. Evident că ne-am bătut cu pliciurile. M-a bătut, recunosc. L-am bătut și eu pe el. Ne băteam parte în parte. E urât ce se întâmplă.

Poate povestea mea a fost mai expusă și prin prisma faptului că eram amândoi persoane cunoscute. Dar se întâmplă în multe case din România. Oamenii să se certe. Să se ia la bătaie, ea să plece la mă-sa cu catrafusele și cu copiii și apoi să se întoarcă. Se întâmplă în multe familii la care nu se ajunge la Tribunal. Asta se numește o relație toxică. Eu cu mintea mea de acum, aș pune punct din prima. Nu aș mai sta să mă jignească, să mă umilească nimeni.', a povestit Adriana Bahmuțeanu în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai'.

Adriana Bahmuțeanu a făcut ani de zile terapie

Într-un final, Adriana Bahmuțeanu a pus capăt acestei relații, care i-ar fi adus doar nefericire. Nu ar mai fi acceptat să fie bătută, jignită și nici să fie mereu pe locul 2, astfel că a luat decizia de a intenta divorț. Nimeni nu credea că relația lor o să se termine cu adevărat, căci anterior mai divorțase de patru ori. Ei bine însă, de data aceasta a fost totul cât se poate de serios. Drept urmare, au divorțat și nu s-au mai împăcat. Totuși, pentru a trece peste și a fi femeie care este azi, vedeta a recunoscut că a făcut ani de zile terapie.

'Până la urmă am făcut pasul cel mare și mi-au trebuit ani de terapie, ani de lucru cu mine ca să-mi dau seama cât am de recuperat, cât am de reconstruit la propria persoană, unde am greșit. Am greșit în foarte multe privințe. De exemplu, am fost foarte tolerantă, i-am tolerat foarte multe lucruri lui Silviu Prigoană, de dragul de a păstra căsnicia. I-am tolerat amante, amantlâcuri, jigniri, umilințe. Până când am zis: gata, stop, eu nu mai pot!', a mai spus vedeta.

Adriana Bahmuțeanu: 'Aș fi ajuns la Spitalul 9'

Adriana Bahmuțeanu a explicat că i-a fost destul de greu să meargă și să bage divorț, însă nu a mai vrut ca micuții pe care-i au împreună să traverseaze astfel de momente în familia lor. Deși putea trece cu vedere și putea sta ca o adevărată doamnă în vila lui de lux, spune ea, a ales binele copiilor, cât și binele ei.

„A fost dragostea de la vremea respectivă. Nu pot spune că a fost marea mea dragoste. A fost o relație de tip fachirul și cobra. Eu eram cobra și el era fachirul. A fost o relație elastică. În momentul în care ne iubeam cu patimă și când ne certam o făceam cu patimă. Ne despărțeam cu patimă. Nu puteam să ies din cercul ăsta vicios. Mi-a fost greu să rup această relație și am rupt-o târziu, după ce mi-am dat seama că îmi expun copiii unui stres inimaginabil. Copiii mei au fost motivul pentru care am decis să pun punct căsniciei cu Silviu Prigoană. El nu a dorit asta. Eu puteam să stau bine-merci și acum, să fiu o doamnă, să stau în cea mai frumoasă casă din București, dar nu m-aș fi simțit bine și cred că aș fi ajuns la Spitalul 9.', a continuat Adriana Bahmuțeanu.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton