Toto, fiul lui Ilie Dumitrescu, nu mai este susținut financiar de familie: "Scumpirile astea se simt. O să plec"

 Radulescu Ruxandra
.

Toto, fiul lui Ilie Dumitrescu, nu mai este susținut financiar de familie. Toto Dumitrescu, fiul fotbalistului Ilie Dumitrescu, este considerat unul dintre cei mai promițători actori din generația tânără. Tânărul a jucat în serialul Adela, iar în prezent interpretează un personaj în serialul Lia. Toto Dumitrescu a mărturisit că se descurcă doar cu banii din actorie, iar familia sa nu îl mai susține. De asemenea tânărul are de gând să plece departe de România.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Toto, fiul lui Ilie Dumitrescu, nu mai este susținut financiar de familie. Toto Dummitrescu 25 de ani s-a remarcat ca actor în serialul Adela, iar în prezent joacă în serialul „Lia – soția soțului meu', care a debutat la Antena 1 pe 12 ianuarie. Ilie Dumitrescu se poate mândri cu un fiu care, în ciuda privilegiilor de care s-a bucurat de-a lungul vieții, s-a preocupat de studii, absolvind Universitatea Goldsmiths din Londra, la secția actorie. Toto a relatat că își câștigă singur existența și că nu mai depinde de banii părinților. Cu toate acestea, simte că nu are parte de oportunitățile dorite în România și are în plan să părăsească țara.

index-1-4index-1-4

Toto, fiul lui Ilie Dumitrescu, nu mai este susținut financiar de familie

Toto Dumitrescu este un tânăr independent și, chiar dacă tatăl său și-a construit un nume în lumea sportului dar și a afacerilor, el nu mai cere bani familiei. Fiul lui Ilie Dumitrescu a relatat că se descurcă destul de greu doar cu banii din actorie din cauza scumpirilo, dar nu are de gând să renunțe la meseria pe care și-a ales-o.

Citește și: Toto Dumitrescu, condamnat la închisoare cu suspendare. Fiul lui Ilie Dumitrescu a fost prins drogat la volan

Citește și: Primele imagini cu Toto Dumitrescu și iubita lui. Cum arată tânăra în costum de baie

Sincer, în ultima vreme mă întrețin din banii din actorie. Întotdeauna se poate mai bine, sunt foarte buni, dar scumpirile astea… se simt. Dar da, în ultima vreme nu am suportul financiar din partea familiei pentru că sunt destul de major încât să îmi iau eu viața în piept și poate că nu am nevoie de mai mult. Poate că mai mult m-ar face să devin mai comod și mi-ar înceta setea de a evolua. Câștig bani, dar, într-adevăr, poate nu atât de mult pe cât aș câștiga dacă aș fi un om de afaceri sau dacă aș face compromisuri și aș face o meserie care nu e vocațională până la urmă.„, a declarat Toto Dumitrescu pentru Libertatea.

Toto Dumitrescu: „Unele lucruri trebuie să le faci și singur”

Toto Dumitrescu dă dovadă de o viziune realistă asupra vieții și a precizat că nu ar mai îndrăzni la acest moment să-i mai ceară ajutorul financiar tatălui său. El a precizat că nu deține momentan mașină și că atunci când își va achiziționa una, o va face prin forțele proprii.

Sincer, în contextul actual, nu aș îndrăzni. Nu e vorba de mândrie, ci de faptul că mi-a dat suficient și simt chestia asta. Și poate că mulți oameni nu cred, dar uneori chiar e suficient, și unele lucruri trebuie să le faci și singur. Eu acum nu am mașină, dar o să am și asta o să fie datorită mie, din banii câștigați de mine, din munca depusă de mine.”, a mai menționat Toto Dumitrescu.

De ce vrea să plece Toto Dumitrescu din România

Deși și-a început cariera ca model, Toto Dummitrescu s-a focusat serios asupra actoriei, el urmând cursurile unei facultăți de profil din Londra. Mai departe, fiul lui Ilie Dumitrescu, are de gînd să-și construiască o carieră în Marea Britanie sau Franța, unde, susține el, ar avea mult mai multe oportunități.

O să plec la un moment dat. O să plec pentru că… cred că ăsta e destinul! Ai expunere mai mare, cred că contează… aici e și o barieră de limbă. Mă gândesc la Marea Britanie, îmi place și Franța foarte mult, America sună bine, deși parcă tot Europa e mai plină de substanță. Avem o istorie mai mare, avem și mobilă mai veche decât istoria Americii.”, a mai adăugat Toto Dumitrecu pentru aceeași publicație.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton