Ce cadouri le poți oferi angajaților cu ocazia Crăciunului?

 advertising.ringier
.

Sursa foto: https://unsplash.com/photos/vJz7tkHncFk 

În sfârșit se apropie vacanța de iarnă, așteptată cu multă nerăbdare de angajați, manageri, dar mai ales de copii. Sărbătoarea Crăciunului este acel moment de tihnă, în care toți cei dragi se adună la masă și petrec câteva zile în liniște, bucurându-se de oameni, de momente faine și de cadourile care stau cuminți sub brad.

Totodată, este și o perioadă cu multă forfotă în companii, indiferent de mărimea acestora. Pentru că este o sărbătoare a bucuriei și în care tragem linie și privim retrospectiv cum a fost anul 2022, cu bune și cu rele, pe lângă petrecerea de la firmă, în compania produselor FineBar, managerii le oferă angajaților și diverse daruri.

Fără oameni, firmele nu ar exista. Iar cadourile primite din partea companiei îi motivează pe angajați și, în egală măsură, îi face să se simtă importanți, apreciați și respectați. Totodată, lista de dorințe este deschisă, iar multe companii nu prea știu ce să le ofere și cât să investească în aceste daruri.

Printre ideile de cadouri cele mai folosite de firme se numără:

Coșurile cadou

Sunt o bună variantă de dar, mai ales că pot fi folosite atât pentru Crăciun, cât și pentru Sărbătorile Pascale. Pe piață, în hypermarket-uri, dar și online, se găsesc o gamă diversificată de modele, pentru toate bugetele. Cel mai adesea, companiile optează pentru coșurile tradiționale, dar sunt și situații în care companiile aleg să investească mai mult și să le ofere angajaților coșuri cadou premium, cu bucate rafinate, cu bomboane belgiene și cu licori scumpe, cum ar fi Vodka Beluga originala.

Cadouri personalizate

Cadourile personalizate se potrivesc foarte bine în cazul companiilor mici, unde managementul își cunoaște foarte bine oamenii și are idee ce cadouri sunt relevante pentru ei. Este important ca darul oferit angajaților să li se potrivească, atât din punct de vedere al preferințelor, cât și al personalității. 

Decorațiuni de Crăciun 

Cum este vorba de Crăciun, niciodată prea multe decorațiuni nu sunt suficiente. Decorațiunile de Crăciun, indiferent că vorbim despre Moș Crăciun, omuleți de zăpadă, sănii trase de ren sau ornamente pentru brad creează o atmosferă festivă, oferind multă bucurie și entuziasm.

Carduri cadou

O idee extrem de populară în rândul companiilor este oferirea de carduri cadou pentru angajați. Acestea pot fi folosite la cumpărăturile de cadouri sau pentru mesele festive, iar suma se poate stabili în funcție de performanțele fiecărui angajat sau în funcție de bugetul disponibil al companiei. Acestea au ca scop loializarea angajaților, mai ales că resursa umană este foarte importantă în orice companie. 

Căști sau alte gadgeturi

Tehnologia este o componentă extrem de importantă în viețile noastre. Din acest motiv, companiile își îndreaptă atenția către gadgeturi utile, de ultimă tehnologie. Spre exemplu, căștile sunt o bună opțiune, mai ales că sunt și utile: fiecare dintre noi are cel puțin un model, iar calitatea înaltă a sunetului pentru apeluri și muzică este întotdeauna binevenită. În categoria gadgeturilor preferate de companii se mai numără și PC-uri, boxe periferice de diverse tipuri, cheițe USB.

Parfumurile

În anumite părți ale lumii, parfumul este un dar deosebit și extrem de apreciat de femei și bărbați, deopotrivă. Cultura unui parfum bun transcede simțurile și ne face să fim mai încrezători în puterea noastră de atracție. Însă pentru ca darul să fie de efect este foarte important să cunoști îndeajuns de bine gusturile și preferințele destinatarului.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton