Petrică și Ela de la Mireasa vor deveni părinți: "Dumnezeu ne-a răsplătit". Primele imagini cu burtica de gravidă

 Oana Pantazi
.

Petrică și Ela, câștigătorii sezonului 4 Mireasa, vor deveni părinți. Extrem de fericiți și de emoționați, cei doi îndrăgostiți au dat vestea în mediul online, unde au publicat și imagini emoționante, în prag de Sărbători. Petrică și Ela s-au căsătorit în urmă cu un an și jumătate.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Povestea lor de dragoste a debutat la TV, iar acum Petrică și Ela, doi dintre cei mai iubiți concurenți de la reality show-ul Mireasa, vor deveni părinți. La un an de când s-au căsătorit, chiar în marea finală, cei doi tineri urmează să-și mărească familia și le-au dat vestea fanilor în cel mai emoționant mod. Iată ce au declarat viitorii părinți despre cel mai important moment din viața lor de familie!

petrica-si-ela-mireasa-vor-deveni-parinti-1petrica-si-ela-mireasa-vor-deveni-parinti-1

Petrică și Ela de la Mireasa vor deveni părinți

Au fost extrem de iubiți de fani și, drept urmare, în sezonul 4, au și fost votați și au câtigat finala Mireasa. chiar dacă a trecut un an de atunci, cei doi foști concurenți au ținut în continuare legătura cu fanii lor, dovedind că povestea lor de dragoste a rezistat în timp, depășind toate dificultățile. Mai mult, Petrică și Ela de la Mireasa urmează să devină părinți și au dat vestea într-un mod emoționant. În fața bradului de Crăciun, în timp ce el o ține protector în brațe, Ela își etalează burtica de gravidă pentru prima oară, dezvăluind astfel că, anul viitor, familia se va mări.

„Acum un an ne-am jurat iubire eternă și doar visam la ceea ce am reușit să realizăm împreună. Dumnezeu ne-a răsplătit cu cea mai mare binecuvântare de pe Pământ, aceea de a fi părinți! Vă iubesc enorm, comorile mele!”, a scris Ela în dreptul pozei, în mediul online.

Citește și: Ella și Petrică sunt câștigătorii emisiunii Mireasa, sezonul 4!Ce fac cu premiul de 40.000 de euro

Citește și: Cine e Kylian Mbappé Lottin.A marcat trei goluri în finala Campionatului Mondial din Qatar

Citește și: Mădălina Ghenea, primele declarații după ce a fost jefuită pe aeroportul din Roma:'De trei zile nu dorm și nu mănânc'. Bijuteriile furate, estimate la 1 milion de euro

În scurt timp, mesajele fanilor, încântați de veste, au început să curgă.

„Felicitări! Sarcină ușoară! Să aveți parte de multe bucurii și împliniri împreună! V-am susținut din prima secundă de când ați format cuplul, am râs și plâns, am fost alături de voi cu sufletul până în finală, unde ați fost câștigători! Sunteți o familie minunată și acum cu adevărat completă!”, „Un copil este cea mai mare binecuvântare de la Dumnezeu, cel mai de preț dar pe care viața vi-l poate oferi. Felicitări și sarcină ușoară!”, „Wowww! Felicitări! Mă bucur enorm pentru voi! Să ai o sarcină ușoară și un bebe sănătos tun!”, „Încă o dovadă că vă iubiți cu adevărat și că premiul a fost meritat, bravo copii!!!”, sunt doar câteva dintre mesajele de felicitare transmise de urmăritorii lor de pe Instagram.

La început, mama lui Petrică nu a vrut-o pe Ela

Curmând, Petrică și Ela de la Mireasa vor deveni părinți și sunt în culmea fericirii, însă relația lor nu a fost pe roze de la bun început. Iar asta deoarece, inițial, Ioana Nemeș, mama tânărului nu a vrut-o pe Ela. Din fericire însă, între timp și-a schimbat opinia, iar anul trecut, după sărbătorile petrecute în Maramureș, acasă la părinții lui, soacra și-a schimbat părerea despre proaspăta ei noră.

În timpul emisiunii Mireasa, Petrică a încercat să o convingă pe mama sa să o accepte pe Ela. Mama și fiul au avut multe divergențe de-a lungul competiției, dar în momentul de față, doamna Ioana a acceptat-o pe Ela. Petrică a declarat că este foarte fericit, susținând că mereu a simțit că lucrurile se vor liniști.

,,Mă bucur că am simțit ca totul va fi bine și am știut că mama va trece până la urmă peste. Știu că a fist acolo un stres și pentru ea, ca mamă ea vrea tot binele copilului, însă ea nu vedea anumite lucruri‘, a declarat Petrică.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton