Băneasa Shopping City te pregătește pentru evenimentele speciale din această toamnă

 advertising.ringier
.

Dacă tu și jumătatea ta aveți în plan un eveniment special la care trebuie să luați parte în acest început de toamnă, e momentul să vorbim despre coordonarea ținutelor. Cum facem asta, care sunt detaliile care fac diferența și cum alegem piese complementare, care să creeze un look final de impact? Nu trebuie să te mai gândești la ce vei purta, pentru că noi ne-am gândit deja la asta, așa că astăzi te invităm să descoperi câteva propuneri de ținute și sfaturi de accesorizare oferite de către Luminița Făurescu, stilistul Băneasa Shopping City. Astăzi vorbim despre ce și cum purtăm atunci când mergem la un eveniment în compania partenerului.

Ce purtăm atunci când trebuie să mergem la un eveniment black tie

Dacă ai primit o invitație la un eveniment care are dress code black tie, evenimentul va fi unul de gală. Cu toate că pare complicat, pentru bărbați, răspunsul este simplu: un smoching, accesorizat cu cravată neagră: „Poți alege un tuxedo cu papion, la care poți asorta o vestă și pantofi din piele sau piele lăcuită.', spune Luminița Făurescu.

Pentru femei, regulile sunt mai puțin rigide. Ca invitat la un eveniment cu acest dress code, nu poți greși cu o rochie lungă, formală. Însă, dacă ești mai interesată de o rochie de cocktail mai scurtă, complimenteaz-o cu bijuterii prețioase.

Cum coordonăm ținutele pentru a crea două look-uri unitare

Coordonarea stilistică a unui cuplu este esențială atunci când are loc un un eveniment elegant. Fie că se asortează prin accesorii: el poate avea o batistă/un papion/o cravată în culoarea rochiei tale sau poate purta o ținută alb – negru.

Pro tip: Stilul unui cuplu înseamnă o coordonare subtilă a ținutelor amândurora. Atunci când ea poartă o rochie cu nuanțe de bleumarin și bej, el trebuie să poarte un costum sau tuxedo într-o nuanță închisă de bleumarin și accesorii neutre sau împrumutate din nuanțele rochiei ei. Asortați culorile, niciodată texturile.

Trenduri pentru evenimentele din această toamnă

În acest sezon, paleta stilistică pentru evenimente vine cu noutăți! În primul rând, vine cu un vibe fresh și strălucire, atât în ceea ce privește rochiile, cât și accesoriile. Pantofii sau sandalele accesorizate cu pietre sau ștrasuri vor da un plus de strălucire ținutei, dar nici rochiile nu se lasă mai prejos, fiindcă paietele sunt la înălțime pe ringul de dans. Culorile sunt prezente și ele în topul tendințelor acestui început de toamnă, așa că ai de unde alege atunci când vorbim despre trenduri.

Alege-ți ținunta perfectă de nuntă cu ajutorul Luminiței Făurescu, stilist Băneasa Shopping City

Uneori e greu să faci alegerile corecte sau, pur și simplu, nu știi ce se potrivește cel mai bine cu specificul evenimentului la care trebuie să participi. Pentru ca tu să nu mai fii nevoită să te gândești la asta, Băneasa Shopping City a conceput The perfect fit, serviciul de consultanță gratuită pentru care te poți programa înainte de a merge în mall pentru a-ți alege ținuta sau ținutele.

Tot ce trebuie să faci este să accesezi baneasa.ro/stilist și să te înscrii pentru o sesiune de shopping cu consultanță din partea stilistului Băneasa Shopping City, Luminița Făurescu. Alege să strălucești în fiecare moment al acestei toamne și apelează la serviciile gratuite de consultanță pentru a-ți putea crea ținutele perfecte pentru fiecare eveniment important din viața ta.

În Băneasa Shopping City vei găsi o selecție extinsă de magazine pe care le poți explora și din care poți alege ținutele potrivite stilului tău și evenimentelor speciale din acest sezon.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton