Tata Vlad recunoaște că fanii sunt agresivi cu artiștii care cântă înaintea B.U.G. Mafia: „Smiley a picat la mijloc”

 bogdan.galca
.

„Visurile devin realitate', le mărturisea Vlad Irimia, cunoscut drept Tata Vlad, fanilor în timp ce se stabilea definitiv cu soția și cei trei copii în Barcelona, Spania. Este unul dintre fondatorii trupei B.U.G. Mafia și, chiar dacă locuiește la câteva mii de kilometri de noi, continuă să vină în țară și să facă muzică alături de colegii de trupă. Anul trecut, pe vreme de pandemie, Tata Vlad a devenit fericitul tătic al celui de-al patrulea copil.

Și în Spania, artistul își câștigă existența din muzică, scriind, producând și chiar deschizându-și un studio: „munceşte ca un superstar în ţara ta natală, trăieşte ca un tip privat într-o ţară mai caldă', spunea rapperul în 2017, într-o postare pe o rețea de socializare.

Și-a început cariera ca artist solo, apoi a format B.U.G Mafia alături de Alin „Uzzi' Demeter şi Dragoş „Caddilac' Vlad-Negru, trupa care avea să devină una dintre cele mai de succes de pe piața românească. Prima piesă care a sunat a trap a fost lansată în perioada 2005-2006, iar de atunci tot creează „piese care sună a trap'.

Albumul lor din 1998, „De cartier', lansat de Cat Music, a făcut ca B.U.G Mafia să fie o trupă foarte bine cotată și respectată în industria muzicii. După succesul albumului „Băieții buni', lansat în 2003, Tata Vlad a produs muzică și pentru alți artiști, printre care Akcent și Andreea Antonescu. Și-a schimbat totodată numele vechi de scenă (Tataee) în Tata Vlad.

Invitat la podcastul produs și găzduit în exclusivitate de canalul de Youtube Happyfish „Aproximativ discuții', cu Gojira, Vlad Irimia recunoaște că fanii sunt agresivi cu restul artiștilor care cântă pe scenă înaintea B.U.G. Mafia: „este responsabilitatea societății, nu a mea'. El povestește despre felul în care a picat Smiley la mijloc la „Zilele Orașului Alba Iulia', în 2018-2019. Ca să arate primăriei ce înseamnă B.U.G. Mafia, și-au invitat fanii să facă gălăgie.

Poți urmări podcastul integral pe YouTube.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton