Flavia Mihășan și-a botezat cel de-al doilea băiețel! De ce nu a fost băgat copilul în cristelniță

 Martin Lorena
.

Flavia Mihășan și-a botezat cel de al doilea fiu! Fosta asistentă TV este mamă a doi copii de vârste fragede, alături de care se simte foarte mândră. De curând, aceasta i-a organizat slujba de botez mezinului, însă un detaliu a atras atenția fanilor: copilul nu a fost băgat în cristelniță! Flavia dezvăluie motivul pentru care slujba de botez a fost puțin…atipică.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Flavia Mihășan și-a botezat de curând cel de al doilea copil și a postat o mulțime de videoclipuri de la fericitul eveniment. Slujba de creștinare a fost puțin diferită față de cea pe care fanii o cunoșteau, aceștia punându-și întrebări referitoare la motivul pentru care băiețelul nu a fost băgat în cristelniță.

WhatsApp-Image-2021-09-14-at-09.59.03WhatsApp-Image-2021-09-14-at-09.59.03

Fosta asistentă TV explică motivul pentru care cel mic a avut parte de o slujbă de botez mai atipică și povestește despre cum este viața sa cu doi copii. Mai mult decât atât, tânăra mămică dezvăluie un detaliu din viața ei pe care nu multă lume îl cunoaște!

Citește și: Flavia Mihășan a respins patru bone:”Nu au trecut testul”. Ce pretenții are fosta asistentă de la Neața

Citește și: Flavia Mihășan a născut!Primele imagini cu bebelușul

Citește și: Marcel Pavel, despre prietenia de 30 de ani cu Ovidiu Komornyik!De ce s-au certat la un moment dat

Citește și: Bianca Drăgușanu a apărut cu un ochi roșu la petrecerea VIVA!. Care e motivul:„Nu e vorba despre nicio operație estetică'

Flavia Mihășan și-a botezat cel de al doilea fiu!

Fosta asistentă TV de la „Neatza cu Răzvan și Dani' este mamă a doi copii, motiv pentru care tânăra se simte extrem de împlinită. De curând a avut loc botezul celui de al doilea fiu, iar Flavia a povestit despre cum este viața ei de când a apărut cel mic:

Este o altă etapă a vieții. E 'bebelușală'. Știu că o să se termine curând și o să-mi fie dor, dar dacă mă întrebi acum, este o renunțare la tine, dar cu foarte multe beneficii în timp. (…)', a povestit Flavia Mihășan la Antena Stars.

Aceasta își asumă cu adevărat rolul de mamă, chiar dacă acest lucru reprezintă renunțarea la anumite obiceiuri.

Am renunțat la tot, pentru moment, dar e o chestie asumată, e o chestie pe care ne-am dorit-o amândoi. De asta nu am făcut copii foarte tânără, pentru că nu aș fi putut să renunț', a adăugat ea.

Copilul nu a fost băgat în cristelniță

În urma videoclipurilor pe care Flavia Mihășan le-a postat pe rețelele de socializare, fanii au remarcat un detaliu atipic: copilul nu a fost băgat în cristelniță. Deoarece au existat discuții controversate cu privire la acest subiect, fosta asistentă TV a explicat motivul:

„Eu sunt catolică și l-am botezat la Catedrala Sfântul Iosif, așa cum l-am botezat și pe Carol. Slujba a fost foarte emoționantă, dar la catolici nu se bagă copilul în cristelniță, pur și simplu i se dă cu niște apă pe căpuț. Deci nu a fost nevoie să fie dezbrăcat și să băgat în cădiță.', a declarat Flavia Mihășan la Antena Stars.

„Am avut cvartet care a cântat'

Mai mult decât atât, Flavia a povestit despre cum se desfășoară slujbele la creștinii catolici. Aceasta a subliniat faptul că sunt pline de emoție și au o frumusețe aparte. În plus, este obligatorie prezența unui cor, lucru pe care l-a respectat și ea la botezul celui de al doilea băiat:

„A fost foarte emoționant. Am avut cvartet care a cântat, am avut cor. La noi la catolici slujbele acestea de botez se fac foarte frumoase și emoționante.', a mai adăugat Flavia Mihășan la Antena Stars.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton