5 lucruri pe care orice femeie le apreciază la un bărbat la prima întâlnire

 bogdan.galca
.

Primele întâlniri sunt, de obicei, momente încărcate de tensiune și de emoții, pentru că ele pot determina direcția în care va merge relația, dacă va continua sau dacă se va opri acolo. De aceea, în general, atât femeile, cât și bărbații încearcă să își arate calitățile la prima întâlnire și să scoată la iveală cea mai bună versiune a lor.

Așadar, iată 5 lucruri pe care orice femeie le consideră importante la un bărbat în timpul unei prime întâlniri. 

1. Parfumul pe care îl folosește

Femeile (dar și bărbații, dealtfel) sunt atrase de mirosuri plăcute, care ies în evidență și care sunt greu de uitat. Un parfum precum Versace Eros are o mireasmă intensă și seducătoare și face parte din categoria celor de care femeile se simt atrase, deoarece persistă vreme îndelungată în memoria lor olfactivă. Conform unor studii, femeile au simțurile olfactive mai dezvoltate decât ale bărbaților, așadar puterea de atracție a unui bărbat care este dat cu un parfum bun este cu siguranță mai mare. 

2. Aspectul îngrijit

Un bărbat îngrijit este un bărbat pe care femeile îl admiră. A fi îngrijit nu se referă la cineva îmbrăcat cu haine de firmă și cu o ținută elegantă, ci la o persoană care are grijă constantă de sine: este bărbierit/are o barbă îngrijită, un păr spălat și aranjat, o ținută curată și călcată, precum și o igienă corespunzătoare a dinților și a întregului corp. 

3. Bunele maniere 

Bunele maniere nu se vor învechi niciodată și vor fi apreciate de femei încă de la prima întâlnire. Un prim aspect important în acest sens este ca bărbatul să nu întârzie, ci chiar să ajungă cu câteva momente înainte de ora stabilită. De asemenea, alte dovezi de bune maniere ar putea consta în ajutarea femeii să își dea haina jos atunci când intră într-o încăpere, iar la plecare, la fel, la îmbrăcarea hainei. 

Încă o regulă importantă din codul bunelor maniere pentru bărbați, pe lângă aceea binecunoscută, și anume că bărbatul deschide ușa femeii la intrarea într-o încăpere și la ieșire, este cea referitoare la telefonul mobil. Un bărbat educat nu își va folosi telefonul în timpul unei întâlniri, ci îi va acorda partenerei toată atenția necesară. 

4. Simțul umorului

Râsul este o parte importantă a unei întâlniri. Cu cât cei doi râd mai mult, cu atât se spune că întâlnirea este mai reușită. Așadar, femeile apreciază un bărbat cu simțul umorului, care știe să facă glume la momentul potrivit și să le facă să zâmbească, ba chiar să râdă cu gura până la urechi. 

Totodată, fiindcă la prima întâlnire atmosfera este de obicei tensionată, un bărbat cu un simț al umorului dezvoltat poate relaxa lucrurile și poate destinde atmosfera. 

5. Interesul cu care o ascultă 

Femeile își doresc să fie văzute și ascultate, iar un bărbat care le acordă atenția necesară atunci când vorbesc, care le lasă să își termine propozițiile și care se arată interesați de preocupările, de gândurile și de dorințele lor, este un bărbat apreciat și dorit. 

Așadar, dacă ești bărbat și tocmai urmează să ai o primă întâlnire, încearcă să fii atent la aspectele precum îngrijirea personală, parfumul cu care alegi să te dai sau bunele maniere pe care este important să le deții. De asemenea, asigură-te că vei avea o atitudine dezinvoltă, că faci glume potrivite și că îi acorzi femeii cu care te întâlnești atenția, răbdarea și timpul necesare, pentru a reuși să o cucerești în totalitate. 

Sursa foto: unsplash.ro

(P) Material publicitar realizat de Douglas

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton