De ce nu este extrădat Mario Iorgulescu din Italia, după condamnarea de 15 ani de închisoare cu executare. Ultima lui fotografie sfidează tot: "Viață minunată"

 Dumba Gabriela
.

Cu un look nou, Mario Iorgulescu se relaxează în Italia, conform ultimei fotografii postate pe Instagram, în ciuda condamnării de 15 ani și 8 luni de închisoare cu executare primite pentru provocarea accidentului de circulație în care a murit tânărul Dani Vicol, în 2019. Mario Iorgulescu se află și acum într-o clinică de recuperare din Italia, iar judecătorii italieni au respins extrădarea lui. Acest lucru îl face pe Mario Iorgulescu să afirme pe Instagram că „viața este minunată”.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

De ce nu este extrădat Mario Iorgulescu din Italia, după condamnarea de 15 ani de închisoare cu executare. Mario Iorgulescu, fiul președintelui LPF Gino Iorgulescu, a fost condamnat la 15 ani și 8 luni de închisoare în România, dar se află în continuare în Italia, într-o clinică de recuperare și dă cu flit celor care voiau să-l vadă în închisoare. Relaxat, după cum spune chiar el pe Instagram, Mario Iorgulescu (27 ani) se bucură de privilegiile pe care le are în Italia, de patru ani încoace.

img-1.jpg1_-1img-1.jpg1_-1

Mario Iorgulescu, prima apariție după condamnarea la închisoare

Mario Iorgulescu a fost condamnat pe 10 februarie de Tribunalul București la 15 ani și opt luni de închisoare cu executare pentru omor și conducere a unui vehicul sub influența alcoolului și a drogurilor.

Cu un look nou, Mario Iorgulescu a publicat o fotografie pe rețelele sociale, aceasta fiind prima apariție a fiului președintelui LPF după accidentul pe care l-a provocat și în urma căruia a murit o persoană.

În cadrul postării de pe Instagram, Mario Iorgulescu a scris mai multe cuvinte, prin care practic râde de justiția din România, care l-a trimis la pușcărie: 'Relaxare', 'Viață minunată', 'Toate bune'. De asemenea, el a postat și câteva cuvinte referitoare la procesul și condamnarea sa: 'Cred în justiție', 'Lege și Ordine', 'Justiție', 'Mafie'.

În noiembrie anul trecut, Mario Iorgulescu a postat pe Instagram o fotografie în care apare alături de liderul interlop timișorean Sorin Udrea, însoțită de textul #mybrother sorin udrea #1'.

De ce nu este extrădat Mario Iorgulescu din Italia, după condamnarea de 15 ani de închisoare cu executare

Avocatul lui Mario Iorgulescu spunea, acum câteva luni, că judecătorii de la Curtea de Apel din Milano au respins cele două mandate europene de arestare, deoarece starea lui de sănătate nu-i permite să participe la proces, astfel că el va rămâne în Italia.

Tatăl lui Mario, Gino Iorgulescu, președintele LPF, spune că fiul său suferă de o boală ireversibilă și că o să rămână într-o clinică, unde a fost internat în 2019, după ce a provocat accidentul în care un tânăr a murit. Atunci, procurorii au emis primul mandat european de arestare, acuzându-l pe Mario Iorgulescu că a comis accidentul mortal după ce a consumat alcool și droguri.

Un al doilea mandat european de arestare a fost emis după ce Mario Iorgulescu a fost condamnat definitiv la 3 ani de închisoare pentru că ar fi fost complice la sechestrarea unui bărbat. Ambele mandate au fost respinde de către judecătorii italieni, potrivit Digi24.ro.

„Autoritățile italiene au respins în mod definitiv mandatele europene de arestare și au constatat că Mario suferă de acele probleme psihice.

Autoritățile române nu și-au pus problema că Mario este chiar o persoană bolnavă, pentru că dacă nu ar fi nu ar sta internat într-o clinică de psihiatrie din Italia cât timp are rezidență în Italia, iar familia deține o proprietate la Milano. Niciun om sănătos la cap nu stă internat la psihiatrie în condițiile în care are apartament la Milano', spunea avocatul Florin Durgheu.

Citește și: Ce defect fizic a împiedicat-o pe Alina Pușcaș să devină model, la începutul carierei: „Pur și simplu mi-a plesnit pielea…'

Citește și: Cristina Șișcanu a apărut cu ochiul vânăt pe Instagram: „Nu vă imaginați ce durere a fost'

Citește și: Cum arată acum Ioana Tufaru. Fiica Andei Călugăreanu și-a făcut apariția la Acces Direct cu alt look

Fiul lui Gino Iorgulescu își dorește să nu mai revină în România

Mario Iorgulescu și-a manifestat deja dorința de a-și ispăși pedeapsa în Italia, invocând ca argument starea sa precară de sănătate, inclusiv pe cea psihică.

„Aș ruga-o pe doamna judecător să nu mai ruineze o viață de om că deja a fost ruinată o familie. Faceți dreptate, nu zice nimeni să nu o faceți, îmi asum, dar nu cum doriți să mă dați exemplu unei țări întregi, sunt tânăr, am niște probleme la cap.

Din păcate, au fost descoperite târziu, că, poate dacă le descopeream mai devreme, evitam acest incident. Nu mă prezint la proces pentru că am nevoie de atenție medicală și chiar am o problemă cu o leziune pe lobul frontal al creierului.

Eu nu sunt un criminal, am făcut o greșeală și vreau să profit de acest moment să îmi cer iertare față de toată lumea, mai ales față de familia care a rămas fără un membru din cauza mea. (…) Vă jur că în secunda în care am scăpat de probleme, cum oi scăpa eu, arestat sau nu, eu voi renunța la cetățenia română, sunt dezamăgit de conducerea țării, de legislația țării, care nu există, procurori și judecători care nu își fac treaba…

Nu mai știu cum e să ai prieteni, nu mai știu cum e să fii lângă familie, am uitat cum e să plângi, pentru ca mi-am consumat plânsul în acel an și jumătate, nu mai știu cum e să iubești, și vă rog să mă credeți pe cuvânt când vă spun că îmi este foarte greu, legea în România este gri, este făcută ori să te bage în închisoare, ori să te scoată, depinde cum le convine anumitor oameni. Dar nu vă este rușine când alții scapă cu doi ani cu suspendare pentru aceeași faptă sau chiar mai puțin, mie să îmi cereți 20 de ani?

Poate că mesajul ăsta dă dovadă că sunt coerent. (…) Păi, în cazul meu, ar trebui să se dea culpă comună, știți de ce? Pentru că și decedatul a consumat cocaină și, era într-o stare care nu îi permitea să se urce la volan, pot să spun că am avut ghinion amândoi', a spus Mario Iorgulescu în noiembrie 2022.

Anul trecut, Mario Iorgulescu spunea că are iubită, doar că „iubita” îl contrazice

La finalul anului trecut, Mario Iorgulescu a mai postat o fotografie, cu Bianca Marina, fosta soție a lui Steliano Filip, despre care a spus că ar fi iubita sa: 'Nu mai suportam singurătatea. Eram foarte singur şi trist. Nu mai suportam să stau aşa, în situaţia respectivă, în clinică. Mi-am făcut un cont de Instagram, am dat de Bianca pe acel cont, i-am scris şi am reluat legătura. Da, e mult mai serioasă relația acum', a scris spus Iorgulescu la acea vreme.

Însă 'iubirea lui' a făcut lumină cu privire la relația dintre ei: Ca să terminăm cu speculațiile, nu, nu sunt iubita lui Mario Iorgulescu. Suntem doar prieteni și nimic mai mult. Eu, în clipa de față, sunt o femeie singură, mă concentrez pe creșterea copilului. Sunt alături de el, trece prin momente de coșmar, dar doar ca prietenă, în niciun caz ca iubită', a spus Bianca pentru cancan.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton