Zodiile și moda: cum să te îmbraci în funcție de semnul zodiacal

 bogdan.galca
.

Dacă ești adepta astrologiei și ai fost mereu pasionată de ezoterism, cu siguranță, ești interesată, „cât în lună și în stele', despre modul cum propria zodie îți influențează destinul. În fapt, astrologia este credința că în momentul în care ai apărut pe Pământ, o conexiune între tine și un anumit semn zodiacal a fost creat.

Astfel, caracteristicile semnului în care te-ai născut determină, în mare parte, personalitatea și traiectoria pe care le ai în viață. Astrologia vestică numără douăsprezece zodii. În Evul Mediu, în schimb, zodiacul european număra treisprezece zodii, incluzând-o pe cea pe care Nostradamus a ținut foarte mult să o includă în zodiac, dar, din diferite raționamente, acest lucru nu s-a întâmplat. Aceasta se numește Purtătorul de Șerpi sau Ophiuchus.

Dar, în acest articol nu vom vorbi despre aceasta, ci despre modul în care zodiile pot influența felul în care te îmbraci și gusturile pe care le ai. Așa că îți vom oferi cele mai bune sugestii, pentru a te îmbrăca ca o adevărată leoaică sau fecioară, ținând cont de caracteristicile tale zodiacale:

Berbec

Guvernatorul zodiei tale este războinicul Marte. Bineînțeles, roșul este culoarea dominantă a Berbecului. Toate nuanțele de roșu, în diferitele lor variații, îți aduc noroc, așa că nu le înlătura din calea ta.

Fiind o zodie de foc, autoritară, dinamică și plină de viață, mizează pe o pereche de blugi cu talie înaltă și un hanorac cool. Fiind o persoană de acțiune, mereu pe drumuri, stilul casual sport te avantajează cel mai bine.

Taur

Culoarea verde îi descrie cel mai bine pe nativii acestei zodii. Fiind un semn de pământ, taurul este recunoscut pentru încetineala lui. Nu este genul care să ia decizii la minut, fiind o persoană ponderată, chiar dacă un Berbec sau un Leu, cu siguranță, nu ar aprecia modul lent în care, de multe ori, acesta acționează.

Cu toate acestea, femeia Taur este extrem de rafinată și cu mult bun gust. Rochii din dantelă, vaporoase, care exprimă romantism și multă feminitate sunt piese vestimentare care nu trebuie să-ți lipsească din garderobă, dacă ești Taur sau ai ascendentul în acest semn. Bijuteriile fine din perlă sau din smarald – piatra favorabilă a zodiei – nu trebuie să-ți lipsească din cutia cu bijuterii.

Gemeni

Gemenii sunt foarte prietenoși, niște extrovertiți prin excelență. Le place tot ce este nou, provocator, având câteodată gusturi pe care mulți le-ar cataloga drept ciudate sau extravagante. 

Cum femeia Geamăn iubește moda, va alege combinații îndrăznețe, în nuanțe neon ori imprimeuri leopard sau buline cuminți, dar jucăușe. Un corset într-un verde neon, alături de o fustă lungă, cambrată, cu dungi verticale o să-ți evidențieze silueta înaltă și punctele tale forte. 

Rac

Loialii zodiacului, Racii sunt sensibili și visători. Femeia Rac „iubește iubirea' și este o familistă convinsă. Nuanțe de liliac sau albastru îi pun în evidență feminitatea, pe care, de multe ori, o ține ascunsă în haine nepotrivite.

Marchează-ți frumusețea naturală cu rochii lejere, tip furou, atât de mult căutate în ultimii ani. O pereche de saboți cu toc înalt și o coafură lejeră, precum o coroniță împletită vor face din tine regina supremă. Așa că ieși din cochilia ta și lasă-i pe oameni să te admire!

Leu

Femeia Leu este complicată și fascinantă pentru sexul opus. Este hotărâtă și ambițioasă, dar, devine ușor arogantă atunci când este nesigură. Cu toate acestea, veselia este o constantă în viața ta, dar, ca un veritabil Leu, vei dori să atragi toate privirile. Pantofii cu toc sunt nelipsiți din garderobă, mizând pe fuste tip A și sacouri care îți pun în evidență talia.

Stilul business ți se potrivește perfect, deoarece ești mereu în acțiune, fie într-o ședință importantă sau la un prânz de afaceri. Bijuteriile din aur alb sau galben vin în completarea eleganței pe care o manifești, iar ceasul este un accesoriu care nu trebuie să-ți lipsească de la mână.

Fecioara

Nativa acestei zodii este practică și analitică. Dacă dorești un prieten grijuliu și devotat, o Fecioară va fi cea mai bună alegere. Este, de asemenea, tipicară, exagerat de atentă la detalii, critică cu cei din jur, dar mai ales cu ea însăși.

Ca Fecioară, curățenia este esențială pentru tine, așa că vei avea mare grijă la modul în care îți păstrezi, aranjezi și cureți piesele din dulap. Pantalonii tip palazzo și bluzele din mătase ți se potrivesc excelent. Iubești accesoriile, fiind pasionată de genți. 

Balanță

Printre cele mai elegante zodii, o femeie Balanță va atrage mereu privirile. Este o adevărată fashionistă, iubește moda și hainele de designer.

Ca Balanță, vei miza mereu pe calitate și item-uri pe care le poți asorta ușor. Fustele și rochiile specifice anilor ‘40-50, care îți marchează mijlocul și îți pun în evidență coapsele feminine sunt alegeri specifice acestei zodii pline de fler și carismă. 

Scorpion

Misteriosul Scorpion este un alt semn zodiacal care adoră să fie adorat! Îți place să atragi toate privirile, așa că outfiturile sexy și provocatoare îți sunt potrivite. Încearcă, totuși, să nu dai în vulgaritate. Echilibrul este esențial.

Dacă alegi o bluză cu decolteu adânc, acoperă-ți picioarele. Lasă un pic de mister în calea ta. Rochiile mulate, midi sau lungi te avantajează, iar nuanțele de maro și roșu sunt caracteristice zodiei tale.

Săgetător

Se spune despre Săgetător că este atletul zodiacului. Poznașă din fire, dar, cu o intuiție imbatabilă, reprezentanta acestui semn de foc pare că nu dorește să iasă în evidență. Cu toate acestea, spiritul de concurență este un atu asumat pentru ea, așa că stilul hippie, cu rochii lejere din fibre naturale, sandale tip gladiator și turbane în culori tari este cel care va face diferența între tine și cei din jur.

Capricorn

Disciplină și perseverență – calitățile de căpătâi ale Capricornului. Capricornul va pune accentul pe practicalitate și nu va cheltui niciodată mai multe decât este necesar. Hainele bine croite, de calitate, dar clasice sunt potrivite unei persoane care nu dorește să iasă în evidență.

Te simți bine în haine lejere, punând accent pe comoditate. Ochelarii de soare supradimensionați sunt nelipsiți din geanta de rafie sau tip poștaș pe care, de obicei, le preferi în sezonul cald.

Vărsător

Jennifer Aniston sau Oprah sunt reprezentantele de seamă a zodiei tale. Vărsătorul este supranumit și „deschizătorul de drumuri', o persoană mereu în tendințe, dar care are grijă să nu depășească bugetul de cumpărături.

O pereche de teniși și o geacă supradimensionată din denim sunt piesele vestimentare în care te regăsești cel mai bine. Dacă adaugi și o rochie cu imprimeu floral, vei fi gata de o plimbare lejeră în parc sau de o nouă zi la birou.

Pești

Peștii sunt guvernați de apă, element care le conferă o mare sensibilitate. Iubesc albastrul, așa că sugestia noastră pentru nativii Pești este să abordeze ținute sport. O geacă bomber, un tricou inscripționat manual sau o pereche de blugi tăiați sunt suficiente pentru a te urca pe bicicletă în drum spre job, gata de o zi reușită și plină de satisfacții.

Fiecare zodie este unică, așa că personalitatea ei va fi la fel de independentă și diferită de ceilalți. Să fii mereu originală, asta este cel mai important. Tu ce zodie ești și cum preferi să te îmbraci?

Sursă foto: Shutterstock

(P) Material publicitar realizat împreună cu Miniprix

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton