Top 15 cele mai frumoase ținute de Revelion. Idei pentru un stil unic în Noaptea dintre Ani

 Calin Maria Bianca
.

Top 15 cele mai frumoase ținute de Revelion. Idei pentru un stil unic în Noaptea dintre ani. Când vine vorba despre party-ul pe care toată lumea îl așteaptă, sexul feminin are o singură întrebare. Bineînțeles, aceea fiind despre cum o să se îmbrace. Ei bine, dacă și tu ești în această situație, noi îți sărim în ajutor. În galeria foto am pregătit 15 ținute care se află în top cele mai frumoase și ideale pentru Revelion.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Atunci când vine vorba de a alege o ținută perfect din cap și până în picioare, femeile se confruntă cu o serie de probleme. Ba nu stă bine, fie nu se așează cum trebuie, materialele nu se aseamână, cromatica este diferită și multe astfel de inconveniente. Totuși, cu doar câteva piese vestimentare poți obține un look de invidiat la petrecerea de Revelion.

whatsapp-image-2022-12-23-at-17.21.51whatsapp-image-2022-12-23-at-17.21.51

Ținuta te descrie și spune multe despre tine, așa că niciodată nu trebuie să o neglijezi, mai ales în noaptea dintre ani. Dacă alegi să stai acasă, alături de cei dragi, într-adevăr nu ai nevoie de rochii sclipicioase sau haine speciale. Totuși, o bluză sau un top pe care nu-l porți zilnic, este un detaliu important, mai ales dacă este roșu sau cu puțin glamour.

Citește și: Top 3 ținute care includ geaca de piele în această toamnă 

Citește și: Cizmele sunt accesoriul de nelipsit pentru ținutele din tendințe.Află de ce!

Citește și: Iulia Vântur, demonstrație de dans pe Instagram, alături de o vedetă din India.E super sexy într-un costum perfect mulat

Citește și: Probleme financiare pentru Adriana Iliescu, în prag de sărbători:”Nu avem bani de cheltuit”

Top 15 cele mai frumoase ținute de Revelion

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că pentru noaptea dintre ani ai nevoie de o ținută care să te pună în valoare și să te facă să strălucești. Ei bine, dacă încă nu știi ce să porți, inspiră-te din sugestiile noastre, prezentate chiar în galeria foto. Dacă în restul anului porți ținute banale, pe 31 decembrie este o ocazie de neratat pentu a sclipi din toate punctele de vedere.

Idei pentru un stil unic în Noaptea dintre ani

Noaptea dintre ani este despre strălucire și frumusețe. Fustele, pantalonii și bluzele pline de sclipici nu lipsesc de Revelion, la fel cum nici topurile din pene sau fulgi nu o fac. Sunt în top ce-i drept, însă nu doar în perioada Sărbătorilor de iarnă, ci pe tot parcursul anului.

Cu un top din fulgi sau pene și o pereche de blugi poți avea un look de-a dreptul cuceritor la o petrecere acasă sau la o cabană la munte. De asemenea, și cu o pereche de pantaloni cu sclipici și un top simplu poți să impresionezi pe toată lumea.

Rochiile, ideale pentru noaptea dintre ani

La fel ca topurile din pene și fulgi și pantalonii cu sclipici, și rochiile sunt ideale pentru Revelion. Dacă vrei să strălucești din cap și până în picioare, o rochie scurtă, argintie, aurie sau neagră glamour este mai mult decât perfectă. Din câte se poate vedea în galeria foto, arată impecabil. Oferă o notă unică, elegantă și rafinată, care atrage toate privirile.

Sursă foto: pixabay

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton