Andrei Aradits susține că a avut un an „îngrozitor”: „Aș prefera să-l uit”. Ce schimbări își dorește actorul în 2023

 Ifrim Georgiana
.

Andrei Aradits susține că a avut un an „îngrozitor'. Într-un interviu recent, actorul a vorbit despre modul în care a decurs ultimul an și despre planurile de Sărbători. Acesta a dat de înțeles că anul 2022 a fost plin de încercări și provocări, însă speră ca lucrurile să se remedieze în lunile următoare. Mai mult, voiceover-ul de la „Mâncare pe care' spune că nu este adeptul rezoluțiilor la sfârșit de an și a explicat de ce. Iată declarațiile acestuia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Andrei Aradits este unul dintre cei mai cunoscuți actori din România. Pentru că sărbătorile de iarnă bat la ușă, acesta a dezvăluit planurile sale, susținând că va petrece în familie, într-o atmosferă relaxată. Despre anul 2022, actorul a mărturisit că ar prefera să-l dea uitării și speră ca noul an să fie mai „blând' și să conțină „finanțe multe și nemeritate'. Când vine vorba despre dorințele personale, Andrei Aradits a declarat că aspiră la „pace' și un „contract civilizat', semn că nu este mulțumit de bilanțul făcut la sfârșit de an.

and8and8

Andrei Aradits susține că a avut un an „îngrozitor'. În prezent, actorul este este voiceover-ul emisiunii „Mâncare pe care', difuzată la Acasă TV. De asemenea, acesta face parte din distribuția serialului „Vlad', care a avut premiera în 2019 și a fost difuzat pe canalul ProTV.

Citește și: De ce petrec Revelionul separat Andrei Aradits și soția lui:”Mă lasă singur, o să fiu…”

Citește și: Ce relație are Andrei Aradits cu fiul său:„Eric îmi moștenește instincul rebel și…' / EXCLUSIV

Citește și: Iulia Albu a ajuns pe perfuzii, înainte de Crăciun:„Așa, de Sărbători'. Imaginea de pe patul de spital

Citește și: Accident grav în Pasajul Unirii din București. Raed Arafat:”Un om a murit și 22 sunt răniți”. Primele imagini

Andrei Aradits susține că a avut un an „îngrozitor'

La sfârșit de an, actorul susține că singura amintire frumoasă este una cu fiul său, respectiv o excursie prin Europa. Deși nu este adeptul rezoluțiilor la sfârșit de an, Andrei Aradits speră să fie implicat în noi proiecte profesionale, susținând că, în aceste momente, își negociază niște posibile contracte.

„A fost un an îngrozitor. Cel mai frumos eveniment a fost o excursie cu Eric prin Europa cu trotinetele. În rest, aș prefera să-l uit. (…) Nu fac rezoluții la sfârșit de an, mi se pare o ipocrizie. Dacă vrei să faci ceva cu adevărat, faci! N-ai nevoie de artificii.

Am niște proiecte, nu le menționez că încă suntem în discuții. Vedem', a declarat Andrei Aradits, potrivit ciao.ro.

Cum va petrece actorul sărbătorile de iarnă

Când vine vorba despre planurile de Crăciun, se pare că actorul va fi alături de familie, într-un cadru relaxat. Acesta obișnuiește să vizioneze filme în această perioadă, „Its a Wonderful Life' fiind filmul care se află în pe lista favoritelor.

„Mâncăm, bem, ascultăm radiouri de Crăciun, ne uităm la filme cu happy-end și sperăm că ziua de mâine va fi mai frumoasă decât cea de alaltăieri', a adăugat acesta, potrivit sursei citate.

De Revelion, acesta va petrece cu prietenii săi, dar și cu Eric, fiul său în vârstă de 17 ani: „Cred că-l vom face la niște prieteni comuni, așa că vom fi în aceeași casă.. probabil în camere diferite'.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton