"Uneori, ne depășește prin inteligența lui, alteori..." Cum se simte băiețelul cu autism al lui Christian Sabbagh, după tratamente:

 Dumba Gabriela
.

Christian Sabbagh a dezvăluit cum se simte fiul său cel mic, care are autism, după mai multe terapii și tratamente. Totodatpă, Christian Sabbagh a lansat și un avertisment pentru părinții copiilor diagnosticați cu autism, vizavi de escrocii care promit vindecări miraculoase.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Iulia Sabbagh, soția jurnalistului Kanal D, Christian Sabbagh, a vorbit recent despre diagnosticul pe care l-a primit fiul său, în vârstă de 4 ani. Aceasta spune că a avut parte de un șoc atât de mare în momentul în care a aflat că fiul său suferă de autism, încât a intrat în depresie și își dorea să se termine cu viața ei.

christian-sabbagh-pleaca-de-la-kanal-d-3christian-sabbagh-pleaca-de-la-kanal-d-3

Cum se mai simte băiețelul cu autism al lui Christian Sabbagh

Christian Sabbagh a dezvăluit cum se simte băiețelul său, după multe terapii și tratamente, mărturisind că viața alături de el este o luptă permanentă.

E o luptă permanentă, în sensul că noi încercăm să-l înțelegem cât de mult putem. Uneori, prin inteligența lui ne depășește, alteori nu știm ce vrea să ne transmită. Mă întrebați dacă se văd progrese? În această lume, există și terapeuți care promit miracole, dar care îți cer să vinzi și casa în care stai, pentru un tratament miracol.

Aveți mare grijă, și mă refer la alți părinți care sunt în situația noastră! Acești indivizi sunt doar escroci, pentru că escrocii se vor folosi mereu de suferința omului.

Revenind la întrebare, noi am avut noroc, iar eu am fler ca să deosebesc escrocii de adevărații profesioniști‘, a declarat Christian Sabbagh pentru avantaje.ro.

Citește și: Cristina Cioran și Alex Dobrescu, scandal în plină stradă. Actrița a izbucnit în plâns, după ce bărbatul a amenințat-o cu Poliția: „Dă-mi cheia

Citește și: Cum se înțelege Denisa Tănase cu sora ei, Raluca, după ce s-a mutat în Dubai:„Lucrează împreună cu noi. Este…’ / EXCLUSIV

Citește și: Monica Anghel a dat mâna cu Papa Francisc, la Vatican:'Momente unice. Mă înclin cu respect'

Soția lui Christian Sabbagh a făcut depresie când a aflat că fiul lor are autism

Iulia Sabbagh și-a dat seama că ceva se întâmplă cu fiul său, după ce a văzut că, deși avea vârsta de 3 ani, nu putea să vorbească. După mai multe investigații și vizite pe la medici, i s-a pus diagnosticul de tulburare de spectru autist (autism).

„Anul trecut, în această perioadă, aveam să primesc, probabil, cea mai dureroasă veste. Copilul meu avea să fie diagnosticat cu tulburare de spectru autist. Este adevărat că am trecut printr-o depresie destul de urâtă.

Nu voiam să vorbesc cu nimeni, nu voiam să aud pe nimeni. Îmi doream să se termine viața mea, pentru că nu știam foarte multe lucruri despre acest diagnostic. La vremea respectivă, în capul meu erau numai gânduri negre.

Recunosc că am avut nevoie de consiliere psihologică să înțeleg că lucrul cel mai important este ca eu să fiu bine ca să-l fac bine și pe fiul meu. Am căutat ajutor pentru a mă vindeca mintal, pentru a avea puterea de a fi sprijinul copiilor mei, indiferent de situațiile grele cu care am fost încercați’, a declarat Iulia Sabbagh pentru Spectacola

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton