Șase motive pentru care să ai o formație live la eveniment

 bogdan.galca
.

Nunta este unul dintre cele mai importante momente din viață și trebuie să fie cu adevărat special. Desigur, acest lucru înseamnă altceva pentru fiecare persoană și pentru fiecare cuplu ca întreg.

Locația, mâncarea, băutura, toate sunt importante pentru ca oaspeții tăi să se simtă minunat. Însă cel mai important aspect de la o nuntă sunt aminitirile cu care fiecare pleacă acasă. De cele mai multe ori acestea sunt legate de muzică și atmosferă. Vei vrea să spună peste ani: 'Am fost la cea mai tare nuntă la care am dansat până nu mi-am mai simțit picioarele!'

Pentru o atmosferă ca cea descrisă, avem soluția perfectă pe care nu știai că o cauți: formatia de nunta din București, dar care ajunge oriunde în țară este nevoie de o petrecere de neuitat: Vintage Orchestra.

Cât de importantă este o formație live pentru un eveniment

Vintage Orchestra nu este doar o formație pentru nunți. Este o formație pentru evenimente diverse unde entertainmentul este punctul central al zilei sau a serii. Ca să te convingem cât de important este să ai o formație live la eveniment, avem doar câteva argumente. De restul îți vei da seama când îi vei cunoaște.

Formație și DJ

De multe ori auzim că nu are rost să inviți o formație la eveniment, că este de ajuns un DJ. Însă puține persoane știu că, pe lângă formație și solist, este și un DJ implicat în poveste. Formația va cânta live în momentele cheie ale serii, iar DJul va completa restul. Există momente în care se dansează și momente în care se stă la masă. Să cânte formația în timp ce lumea stă jos nu e tocmai potrivit. Noi știm momentele cheie în care să intrăm live și astfel seara va fi una reușită!

Diversitate

Pe lângă diversitatea oferită de formație și DJ, mai există o mai largă gamă de preferințe din care să alegi: muzică populară, lăutărească, muzică ușoară românească sau internațională.

Odată ce decizi care este interpretul care ți se potrivește, veți povesti despre muzica pe care dorești să o cânte. Iar dacă vreo melodie preferată nu este în repertoriu, nu trebuie să te descurajezi. Asta pentru că interpreții noștri sunt versatili și într-o învățare continuă. Nicio melodie nu le-a stat în cale până acum.

100% Live

Muzica pe care o cântă soliștii noștri alături de orchestră va fi mereu 100% live. Iar asta se va simți în timpul evenimentului, pentru că ei vor merge în mijlocul invitaților pentru a antrena atmosfera. Acest lucru a fost foarte apreciat de către toți organizatorii de evenimente care au apelat la noi până acum.

Program diversificat

Soliștii însoțiți de orchestră vor avea cinci intervenții de-a lungul evenimentului. În rest, DJul se va ocupa de atmosferă. Desigur, dacă sunt momente pe care vreți să le scoateți mai bine în evidență, cum ar fi cel al tortului la nunți, ne vom ocupa cu drag și de acestea.

Vom fi alături de invitați încă de când majoritatea s-au asezat la mese. Atunci vom începe cu un cafe-concert pentru a-i introduce în atmosfera festivă.

Flexibilitate

Ne dorim ca toți invitații, dar mai ales organizatorii evenimentelor la care suntem chemați, să se simtă ca la o petrecere, adică fără griji, și toate gusturile trebuie să fie acoperite. Tocmai de aceea, la prima întâlnire vom povesti despre ce vă place din punct de vedere muzical și alte detalii despre invitați, pentru a ști cum să ne adaptăm mai bine. Facem un playlist împreună, apoi noi îl completăm cu sugestii și venim cu versiunea finală pe care o vei asculta și la nuntă.

În ziua evenimentului, vom ajunge cu o oră înainte de începere pentru a face probele de sunet și a ne asigura că nu lipsește nimic pentru buna desfășurare.

Mai mult decât o formație

Pentru că ne dorim să ajutăm cât de mult putem mirii și organizatorii de evenimente, avem în portofoliu și sisteme de sunet adaptate nevoilor formației și ale DJului care cu siguranță nu vor da greș în niciun moment.

Schelele pentru lumini le aducem tot noi dacă este nevoie, la fel și fumul pentru dansul mirilor sau tort. Asta ca să nu mergeți să le căutați în mai multe locuri.

De asemenea, la oricare pachet ales, noi îți vom oferi consultanță gratuită.

Succesul garantat al oricărui eveniment stă în muzică. Noi suntem pregătiți pentru orice provocare ai avea. Atât tu ca organizator, cât și oaspeții tăi meritați să rămâneți cu cele mai frumoase amintiri!

Surse foto: unsplash.com

(P) Material publicitar realizat împreună cu formatienunta.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton