Culiță Sterp a plâns la Survivor, după ce și-a văzut iubita și familia: „Te așteptăm cu trofeul”

 Mirea Roxana
.

Cu ocazia Sărbătorilor Pascale, concurenții de la Survivor România au avut parte de o surpriză: o masă copioasă și mesaje de la cei dragi. Culiță Sterp a fost vizibil emoționat să își vadă familia, dar și pe iubita sa care îl va face tătic. De asemenea, și Mama Geta a ținut să-i transmită un mesaj important fiului ei din Republica Dominicană.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Culiță Sterp a fost peste poate de fericit în momentul în care și-a revăzut familia. Cu ocazia Paștelui, concutenții de la Survivor România, emisiune difuzată de Kanal D, au avut parte de o surpriză de proporții uriașe. Războinicii și Faimoșii au avut parte de o masă tradițională de Paște, dar au și primit mesaje video de la cei dragi.

c1c1

Culiță Sterp, cu această ocazia, și-a revăzut familia, dar și pe Daniela Iliescu, iubita lui care este însărcinată. Faimosul vorbește destul de des în cadrul emisiunii difuzate de Kanal D despre iubita lui și despre faptul că îi este greu să nu știe nimic despre aceasta.

Citește și: Maria Chițu, acuzată că i-a făcut avansuri lui Culiță Sterp, la Survivor:„El s-a băgat în seamă cu mine'

Citește și: Mama Geta, prima reacție după ce Culiță Sterp a încălcat regulamentul la Survivor:”E așa o greșeală majoră?”

Citește și: Ana Porgras, reacție neașteptată după ce Sindy a fost eliminată de la Survivor:'Le rupea în două pe Faimoase'

Citește și: Sindy vorbeste în premieră despre problema de sănătate care i-a afectat vocea:„Mi s-a spus că am cancer' /INTERVIU

Mesajul primit de Culiță Sterp de la Mama Geta

Prima care a vrut să-i transmită un mesaj lui Culiță Sterp a fost Mama Geta. Aceasta l-a avertizat pe fiul ei că trebuie să vină cu trofeul acasă și să nu-i facă „figura' ca Iancu, care a fost și el concurent Survivor la un moment dat.

Hristos a Înviat, Culiță! Te așteptăm să mănânci cozonac. Ne e dor de tine. Să vii cu trofeul acasă, să nu-mi faci figura ca Iancu', i-a spus mama Geta lui Culiță.

Te așteptăm acasă, campionule. Cu sau fără trofeu, tu ești deja un învingător pentru noi și mersi și pentru mașină', i-a transmis Inacu Sterp.

Ce i-a transmis Daniela Iliescu lui Culiță Sterp

Daniela Iliescu, iubita lui Culiță Sterp i-a transmis acestuia că, atunci când va veni acasă, vor fi trei. Cei doi vor avea un băiețel. De asemenea, aceasta l-a rugat pe Faimos să nu plângă atunci când va asculta mesajul de la ei.

Te rog să nu plângi când ne vezi. Să știi că te iubim foarte mult, ne e dor de tine, am aici un ou cu surprize care te așteaptă', i-a transmis Daniela Iliescu lui Culiță Sterp.

Culiță Sterp: „Am cea mai frumoasă familie'

Culiță Sterp a fost foarte emoționat în momentul în care și-a revăzut familia. Faimosul de la Survivor s-a abținut să nu plângă la fel de tare ca în dățile trecute și a spus că are cea mai frumoasă familie, iar mesajul de la cei dragi l-a determinat să meargă mai departe în competiție.

Am încercat să mă abțin să nu bocesc că dățile trecute. O să-l iau ca pe un lucru bun, deși a aprins mai tare dorul în mine. M-a motivat foarte mult și mă bucur că sunt bine și se gândesc la mine, pentru că și eu mă gândesc la ei în fiecare zi.

Am cea mai frumoasă familie de pe planetă, cea mai frumoasă nevastă, cele mai frumoase surori, cel mai frumos frate, cele mai bune persoane din lume. Îmi e dor de ei. Trebuie să apreciem ce avem acasă, familia e cel mai important lucru', a spus Culiță Sterp la Survivor.

Sursa Foto: Instagram, captură de ecran Kanal D

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton