Programul farmaciilor de Paște 2023. În ce perioadă sunt închise

 Calin Maria Bianca
.

Programul farmaciilor de Paște 2023. În ce perioadă sunt închise, dar și când se redeschid. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că în fiecare an sunt numeroase persoane care ajung la spital după Sărbătorile Pascale. Poate fi din cauza alcoolului, dar și a mâncării într-un mod exagerat, balonarea, durerile insuportabile de cap, fiind printre cele mai frecvente simptome din perioada următoare. Ei bine, iată cum vor funcționa farmaciile de Paște 2023, dar și unde le găsești pe cele deschise non-stop!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Farmaciile sunt indispensabile, mai ales atunci când problemele de sănătate vin pe nepregătite cum se întâmplă deseori de Crăciun, Revelion sau Sfintele Sărbători Pascale. Ei bine, pentru a nu căuta de zori o farmacie deschisă în următoarele zile care sunt libere din punct de vedere legal, noi ți-am ușurat treaba și am făcut o listă cu programul de funcționare al celor mai mari lanțuri de magazine din țară.

Citește și: Programul magazinelor Auchan de Paște 2023

Citește și: Programul magazinelor Lidl de Paște 2023

Citește și: Alina Sorescu, primul Paște fără cele două fetițe Carolina și Raisa vor fi cu tatăl lor, Alexandru Ciucu: 'Cea mai delicată perioadă din viața mea'

Citește și: Dragoș Bucur lansează un proiect cu criptomonede: „Veniturile din acest domeniu au crescut în România de până la 10 ori față de anul trecut'. Ce afaceri mai are actorul

Programul farmaciilor de Paște 2023

Știm cu toții faptul că an de an, în perioada sărbătorilor de iarnă sau de Paște, marile lanțuri comerciale își schimbă programul de funcționare în unul special. Ei bine, nu doar supermarket-urile au afișat deja programul în care vor fi deschise și închise în următoarele zile din perioada Paștelui, ci și farmaciile, care începând din Săptămâna Patimilor au un program de funcționare diferit decât cel în mod normal.

Program farmacia Catena Paște 2023

Catena este una dintre cele mai cunoscute și frecventate farmacii de către români, fiind cel puțin una în fiecare oraș din țară. Prin urmare, fiindcă este cunoscută de toată lumea, Duminică, în prima zi de Paști, va fi deschisă până la ora 23:00, cu două ore mai mult decât în restul zilelor săptămânii. Dacă totuși nu ajungi în acest interval și ești din București, vestea bună etse că farmaciile Catena de pe Bulevardul Ion Mihalache și de pe Calea Rahovei 322 dispun de un program non-stop.

Program farmacia Dona Paște 2023

Și lanțul de farmacii Dona se clasează printre favoritele românilor, astfel că și aici va fi deschis tot până la ora 23:00 în ziua de Paști, însă, dacă te vei confrunta cu probleme de sănătate în alt interval orar față de cel menționată, din nefericire, această farmacie nu dispune și de un program non-stop.

Program farmacia Dr. Max Paște 2023

Farmaciile Dr. Max nu au un orar fix, astfel că sunt zone și orașe unde le găsești, de obicei, deschise până la orele 21:00, 20:00, 22:00, iar în alte locații se închid deja de la 19:00. De Paști, însă, la fel ca la Catena sau Dorna, poți intra într-o farmacie Dr.Max, la fel, până la 23:00.

Dacă însă nu te încadrezi în intervalul menționat și ești din Capitală, este doar o singură farmacie Dr. Max care primește clienți non-stop. Aceata este situată în zona Bulevardul Theodor Pallady.

Lista cu programul de funcționare la Lidl, Auchan, Kaufland

Ei bine, românii nu sunt interesați doar de programul de funcționare al farmaciilor, mergând pe premisa că nu vor ajunge în situația de a apela la medicamente, astfel că mulți sunt curioși de marile lanțuri de magazine. Prin urmare, fiindcă fiecare supermarket are prorpiul program, noi am făcut o listă pentru fiecare în parte cu orele de funcționare și zilele în care sunt deschise / închise. Iată când este deschis la Lidl, Auchan, Kaufland, însă și restul pot fi găsite la noi pe site.

Sursă foto: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton