Astrologul Minerva s-a operat la șold. Cum se simte după intervenție: „Am făcut primii pași”

 Miniosu Alexandra
.

De curând, astrologul Minerva s-a operat la șold. Vedeta, pe numele ei real Gabriela Dima, a suferit o intervenție delicată într-un spital din Arad, dar, din fericire, totul s-a finalizat cu succes. Aceasta e bucuroasă acum că a reușit să facă deja primii pași, însă trebuie să țină cont în continuare de interdicțiile puse de medici. Iată cum se simte și când va fi externată!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu câteva zile, astrologul Minerva s-a operat la șold. Din fericire, intervenția suferită într-un spital din Arad a fost un succes. Vedeta în vârstă de 65 de ani se simte mai bine și a făcut deja primii pași. Acum, ea așteaptă să se externeze, însă va trebui să țină cont o bună perioadă de interdicțiile primite de la medici.

minerva-1minerva-1

Gabriela Dima, cunoscută ca Minerva, a ajuns pe masa de operație după ce medicii i-au depistat o coxartroză. Potrivit spuselor ei, are aceste probleme de sănătate de mult timp, după un accident suferit în perioada studenției.

Citește și :De ce nu și-a botezat Ramona Bădescu fiul, deși are vârsta de 3 ani: 'Suntem în tratative. Vreau, dar nu…'

Citește și: Fiul cel mic al Claudiei Pătrășcanu și al lui Gabi Bădălău, operat de urgență. Ce probleme de sănătate are Nicolas: 'E în stare să facă orice'

Citește și: Reacția lui Lili Sandu, când a observat că Adela Popescu i-a luat locul la „Vorbește lumea', deși a venit în calitate de invitat: 'Mi-am consumat dorul'

Citește și: Dana Budeanu, despre femeile care mănâncă sarmale la nuntă: 'Bagă sarmaua așa, fin, să nu se strice rujul. Ai oala acasă'. Ce spune de nunțile din România

Astrologul Minerva s-a operat la șold

Astrologul Minerva s-a ales cu probleme de sănătate încă din perioada studienției, atunci când a căzut. Decenii întregi, ea a ignorat însă accidentul, deși a resimțit dureri. Acum, însă, ea a fost nevoită să ajungă pe mâinile medicilor.

„Totul a plecat de la o poveste mult mai veche, din vremea studenţiei. Atunci, am căzut, dintr-o întâmplare nefericită, dar nu am dat decenii bune nicio atenţie acelui incident. Deşi, o vreme, m-a durut! Şi am dus-o, pe picioare, cum se spune! Până într-o zi când un medic foarte bun mi-a depistat o frumuseţe de coxartroză, care m-a forţat să mă operez în cele din urmă', a declarat astrologul Minerva, pentru Playtech.

Cum se simte după intervenție

Deși a avut temeri în privința operației, astrologul Minerva se bucură că aceasta a avut un deznodământ reușit. În Joia Mare, Gabriela Dima a reușit să facă și primii pași după intervenție, cu ajutoul unui cadrul special.

„M-a surprins şi pe mine cât de bine a prins operaţia. Nici în cele mai frumoase vise nu mă aşteptam la aşa ceva! Medicul m-a şi felicitat şi asta m-a făcut să mă simt foarte bine.

În Joia Mare, am făcut primii mei 30 de paşi. Primii, după operaţie! Eram şi eu foarte curioasă să văd cum mă voi descurca. E drept, m-am deplasat cu ajutorul unui înălţător, al unui cadru metalic, dar am făcut-o şi sunt foarte mândră de mine', a adăugat celebrul astrolog.

„Cel puţin, până la 1 mai, nu voi părăsi spitalul'

Deși a scăpat de operație, tratamentul postoperator va fi de lungă durată. În plus, Minerva nu va putea fi externată mai devreme de luna viitoare.

„Cel puţin, până la 1 mai, nu voi părăsi spitalul. Nici măcar de Paşte! Dar ştiam asta încă de dinainte de a mă opera. De aceea, am şi ales să suport această intervenţie chirurgicală la Arad, fiindcă aici locuieşte mare parte a familiei mele şi în ziua de Paşte mă voi putea simţi ca la mine acasă, deşi voi fi tot în camera de spital', a mai spus Minerva.

În acest timp, Minerva își dorește să lucreze în paralel şi la câteva cărţi. De altfel, ea e cunoscută pentru pasiunea ei de a le împărtăși oamenilor cunoștințele sale despre tot ce ține de cosmos și despre influenţa planetelor asupra vieţii omului de rând. Cu puțin noroc, ea va fi „ca nouă' în aproximativ două luni.

„Medicul m-a asigurat că, în măsură în care voi urmări cu atenţie paşii de vindecare propuşi de către specialişti, voi putea reveni la o viaţă normală, în circa două luni. Inclusiv voi putea şofa din nou, una dintre marile mele plăceri, chiar şi în Bucureştiul acesta foarte aglomerat', a conchis ea.

Astrologul Minerva lucrează la Banca Națională a României

Anul trecut, astrologul Minerva s-a reprofilat. Gabriela Dima s-a anagajat la Banca Națională a României, la departamentul de mentenanţă. Astfel, timpul nu i-a mai permis să fie atât de prezentă pe micul ecran, la fel ca în ultimii ani.

În plus Minerva, care e pasionată de astrologie de la 14 ani, are în plan să-și lanseze în viitorul și propriul podcast. Astfel, legătura cu fanii ei va fi și mai strânsă.

Sursă foto: Facebook, Captură video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton