Ce va face Simona Secrier în memoria lui Mihai Constantinescu, în noaptea de Înviere: "Îmi e dor de el, am rămas singură"

 Radulescu Ruxandra
.

Văduva lui Mihai Constantinescu, Simona Secrier, e cuprinsă de suferință, de Sărbători. Pentru Simona Sencrier, perioada Sărbătorilor Pascale este una foarte dificilă deoarece resimte și mai mult lipsa regretatului artist, Mihai Constantinescu, fostul ei soț. Simona Secrier a mărturisit recent că se simte singură, deoarece nu-l mai are alături de ea nici pe artist și pe nici pe membrii apropiați ai familiei, care au încetat și ei din viață.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Văduva lui Mihai Constantinescu, Simona Secrier, e cuprinsă de suferință, de Sărbători. Simona Secrier, 52 de de ani, este fosta soție a artistului Mihai Constantinescu, care a decedat la vârsta de 73 de ani, din cauza unui infarct. Văduva cântărețului este profund îndurerată, simțind în fiecare clipă lipsa celui care i-a fost alături vreme de 20 de ani. În prezent, Simona Secrier trăiește numai din amintirile frumoase pe care le-a construit alături de Mihai Constantinescu. Perioada Sărbătorilor Pascale este una cu atât mai dificilă, cu cât resimte foarte mult absența membrilor apropiați ai familiei, care și ei au părăsit această lume.

cine-sunt-simona-secrier-si-mihaela-constantinescu-actuala-si-fosta-sotie-ale-lui-mihai-constantinescu-1-1280×720-1cine-sunt-simona-secrier-si-mihaela-constantinescu-actuala-si-fosta-sotie-ale-lui-mihai-constantinescu-1-1280×720-1

Văduva lui Mihai Constantinescu, Simona Secrier, e cuprinsă de suferință, de Paște

Acum trei ani, Mihai Constantinescu se stingea din viață în urma unui stop cardiorespirator. Văduva artistului, Simona Secrier, a suferit enorm, din cauza dispariției fulgerătoare a bărbatului alături de care a trăit o poveste de iubire vreme de 20 de ani. Recent, Simona Sencrier a mărturisit că se simte foarte singură în preajma Sărbătorilor Pascale, fără Mihai Constantinescu.

Citește și: Care a fost ultima dorință a lui Mihai Constantinescu. Simona Secrier, văduva artistului: „Atunci când trăia, el mi-a zis…'

Citește și: Fosta soție a lui Mihai Constantinescu, gest emoționant la 3 ani de la moartea artistului: „Ne-am iubit până la sfârșit”

Evident că îmi este dor de Mihai, mă gândesc tot timpul la el, iar Sărbătorile sunt mult mai triste de când el a plecat definitiv de lângă mine, dar mai există o speranța și anume că într-o zi o să fie bine. Țin minte că stăteam de Paște acasă cu el și nici Mihai nu mânca carne de miel, nu îi plăcea, la fel ca și mine. Atunci când trăia era casa mereu plină de viață datorită lui pentru că era mereu o persoană care emana fericire și jovialitate. Când trăia Mihai, în general, nu găteam nimic pentru Paște pentru că mama mea și sora lui ne pregăteau diferite delicatesuri culinare, dar acum nici ele două nu mai sunt printre noi. Am rămas singură', a declarat pentru Click! Simona Secrier.

Ce va face Simona Secrier în memoria lui Mihai Constantinescu, în noaptea de Înviere

Simona Secrier a relatat că după slujba de Înviere va merge la cimitir pentru a aprinde o lumânare pentru sufletul lui Mihai Constantinescu.

„O să merg la Înviere, da! Când trăia Mihai, în fiecare an mergeam la Înviere țin minte. După Slujba de Înviere voi merge la cimitir la el să îi aprind o lumânare, dar asta fac mereu, plus că aproape în fiecare zi merg la mormânt la el pentru că am grijă de sufletul lui pe lumea cealaltă', a mai precizat Simona Secrier pentru sursa citată.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton