(P) Sfaturi de vacanță de care să ții cont dacă ești dependentă de muncă

 Sava Elisabeta
.

Ești una dintre acele persoane care trăiesc pentru a munci? Chiar dacă nu ți se pare, să știi că și tu ai nevoie din când în când de o vacanță, deoarece munca peste măsură îți afectează fizicul și psihicul și, de asemenea, dăunează grav productivității tale. Descoperă în continuare câteva sfaturi de vacanță de care să ții cont dacă ești dependentă de muncă.

Primul sfat: mergi în vacanță


Primul sfat pe care îl avem pentru tine este să pleci foarte rapid într-o vacanță. Apelează la serviciile unei agenții de turism sau rezervă un sejur pe cont propriu. Dacă nu știi unde să te duci, îți recomandăm să îți faci vacanța în Delta Dunării. De ce Delta Dunării? În primul rând, Delta Dunării este unul dintre cele mai frumoase locuri de pe pământ. În al doilea rând, vei găsi cazare în Delta Dunării la prețuri bune, pentru condiții de cazare excelente. În al treilea rând, o să poți petrece extrem de mult timp în natură.

În cazul în care nu știi pentru ce destinație din Deltă să optezi, mergi pe mâna noastră și alege Sfântu Gheorghe. Satul este minunat și este singura localitate din Delta Dunării în care poți să privești atât Delta, cât și Marea Neagră.

Al doilea sfat:  renunță la tot ceea ce ți-ar putea aduce aminte de muncă

Una dintre cele mai mari probleme ale persoanelor dependente de muncă este că, pe durata vacanței, nu reușesc să se deconecteze de la grijile de la birou. Le place să supervizeze constant lucrurile și nu se dezlipesc niciun moment de telefonul mobil și de e-mail. Nu proceda și tu astfel. Prin urmare, înainte să pleci în concediu setează-ți contul de e-mail în așa fel încât oamenii care îți trimit mesaje să primească un răspuns automat că nu ești la birou. Dacă nu poți să te abții de la verificarea e-mailului, cel mai simplu ar fi să ți-l dezinstalezi de pe telefonul mobil pe durata vacanței. Când revii la birou îl poți reinstala în doar câteva minute.

În concediu ar fi bine să stai departe nu doar de e-mail, ci și de conturile pe care le ai create pe diverse rețele de socializare. În cazul în care nu știai, vacanța presupune să-ți relaxezi corpul și mintea, nu să comentezi pe rețelele sociale.

Al treilea sfat: petrece mult timp în natură

Dacă tot mergi în Deltă, profită de ocazie și stai cât mai mult timp în natură. Cum poți să faci asta? Simplu! Plimbă-te cu bicicleta sau cu barca, pescuiește sau fă schi nautic.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton