(P) Cum să-ți organizezi nunta în 5 pași simpli

 Sava Elisabeta
.

Dacă ai acel inel pe deget, atunci știi că o nuntă, în zilele noastre, poate fi un factor de stres mai mare decât un proiect amplu la muncă. A trecut vremea în care părinții ne organizau nunți simple, fără bătaie de cap, și cu puțin invitați. Acum totul trebuie plănuit minuțios, de la șervețelele de pe masă până la rochia de mireasă, invitații și aranjamente florale. Binențeles, poți plăti o firmă specializată în astfel de evenimente ca să scapi de bătaia de cap, însă la fel de bine, cu puțină atenție și concentrare, poți reuși singură, chiar și într-o perioadă scurtă de timp.

Sala

În primul rând trebuie să stabiliți clar data nunții și sala unde vreți să o organizați. Dacă e vorba de ceva în natură, de ceva elegant, rustic sau în oraș, e timpul să începeți să căutați și să alegeți ceea ce vi se potrivește cel mai bine pentru că, din păcate, cererea este mereu mare, iar opțiunile care vi se potrivesc s-ar putea să nu fie disponibile la data dorită. Așadar, stabiliți de principiu o dată, apoi căutați sala perfectă, în funcție de cum v-ați imaginat nunta.

Tema

Dacă vreți un stil anume pentru nunta voastră, fie că e rustic, modern sau în vreun alt mod, sau dacă aveți vreo culoare preferată pe care să o folosiți la nuntă, acesta este momentul pentru a stabili acest detalii. Nu de alta, dar sunt foarte multe aspecte influențate de această temă, cum ar fi , spre exemplu, buchetul miresei, aranjamentele florale, tortul și rochiile domnișoarelor de onoare. Așadar, stabiliți o temă din start, iar apoi, pe fiecare departament, stabiliți detaliile.

Programările

Sună dificil pentru că e, probabil, și partea cea mai complicată a organizării unei nunți. Vorbim de programările pentru fotografi, formație sau dj-ul, machiaj sau coafură. Cu cât le faceți mai repede, cu atât mai bine, mai ales în condițiile în care e destul de dificil de găsit, de exemplu, o trupă bună sau un dj care să știe să întrețină atmosfera, mai ales la data pe care o vreți voi. Și atunci, e bine să începi căutările devreme și să faci programările repejor, ca să stai liniștită , să ai timp jumătate de an să-ți cauți rochia de mireasă, dacă ești nehotărâtă de fel.

Rochia

Și știm cât de grele sunt programările, și știm și că o sală frumoasă nu se găsește ușor și că invitațiile trebuie trimise la timp, și că aranjamentele florale trebuie să respecte tema, și că sunt, în principiu, o mie de lucruri care trebuie să meargă bine la o nuntă, însă rochia miresei este și ar trebui să fie cel mai important lucru la o nuntă. Este , fără tăgadă, cel mai important lucru pentru mireasă, orice ce ar zice. De aceea, trebuie aleasă cu atenție. Dacă ești genul care a visat de mică cum ar trebui să fie rochia, atunci nu îți trebuie decât timp să o și găsești. Dacă nu ești genul care a desenat pe hârtie rochia visată, s-ar putea să ai nevoie de un pic de mai mult timp să cauți. La cest capitol, e bine să te îngrijești și de rochiile domnișoarelor de onoare și, de ce nu, și de cele pentru mama ta și mama lui. Găsești rochii de soacră mare la inPuff.

Invitații

Dacă toți acești pași au fost parcurși și ați trecut de toate aceste etape, e cazul să stabiliți orele și să comandați invitațiile. Nu o să fie nici aici foarte simplu, pentru că sunt mii de variante, însă trebuie să fiți atenți să le alegeți tot relaționat cu tema sau  culoarea nunții.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton