Top 20 selfie-uri cu personalități. Iată ce au în comun Putin, Dalai Lama, Regina Angliei și Obama...

.

Acum câțiva ani, nimeni nu se gândea cât de populare vor deveni selfie-urile, dar iată că azi nu mai există posesor de telefon care să nu se pozeze singur măcar o dată pe săptămână. Nu fac excepție nici celebritățile, care apar tot mai des în fotografii alături de fanii lor. Iată un top  20 selfie cu personalități pe cât de surprinzător, pe atât de amuzant!

 

De câștigătorii ediției din 2014 a Premiilor Oscar probabil că puțini își mai aduc aminte, însă nu același lucru se poate spune și despre cel mai celebru selfie din istorie – de fapt, un groufie, fiindcă așa se numesc pozele de grup -, făcut atunci de Ellen de Generes. Fotografia, în care apar, printre alții, Angelina Jolie, Brad Pitt, Meryl Streep, Julia Roberts, Bradley Cooper, Jennifer Lawrence, Lupita Nyongo, Kevin Spacey, Jared Leto și Channing Tatum, a făcut furori la vremea respectivă pe rețelele de socializare,fiind redistribuită de 750.000 de ori în numai 45 de minute!

 

Acela a fost momentul în care s-a lansat cu adevărat moda selfie-urilor, acestea preluând supremația pe Facebook, Instagram și Twitter. Dacă ești celebru și nu ai postat măcar un selfie pe săptămână, nu existi! De asta s-au convins foarte repede atât celebritățile de A-list, cât și influencerii din online, care au început să bombardeze eterul cu fotografiile lor, mai mult sau mai puțin inspirate. Evident, moda a prins destul de repede și, în scurt timp, întreaga planetă a devenit dependentă. Nu fac excepție nici personalitățile politice și nici măcar capetele încoronate, iar asta pentru că, uneori, un selfie poate aduce un capital uriaș de popularitate, mai ales dacă devine viral. Tocmai de aceea, ne-am decis să vă prezentăm un top 20 selfie-uri cu personalități politice internaționale, care nu este doar neașteptat, ci și amuzant, deoarece, putem paria, nu v-ați aștepta să-l vedeți pe Dalai Lama pozând pentru un selfie și cu atât mai puțin pe sobrul Vladimir Putin sau pe Regina Angliei… Dar moda e modă și nu e o mișcare politică bună să i te sustragi!

Cel mai faimos selfie de pe Twitter - Oscar 2014.Cel mai faimos selfie de pe Twitter - Oscar 2014.

Foto: Hepta 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton