(P) Sfaturi de care să ții cont înainte să-ți cumperi o cadă freestanding pentru baie

 advertising.ringier
.

Cada freestanding pentru baie nu este un modelul obișnuit de cadă, ci reprezintă nucleul spațiului unei băi. Deci, acest tip de cadă depinde foarte mult de stilul și preferințele tale în amenjarea spațiului intim, care îți va oferi și un plus de relaxare față de alte modele pe care le întâlnești în mod obișnuit. Gusturile diferite te vor scoate din zona de confort, deoarece această cadă oferă un aspect de spa și transformă baie într-un mediu elegant și rafinat, astfel încât să te poți bucura de fiecare moment în care ești nevoit/ă să folosești baie. 

Iată câteva sfaturi de care să ții cont înainte să îți cumperi o cadă 

  • Spațiul disponibil din baie 

Imaginile din spațiul online cu acest tip de cadă sunt atractive, însă în viața reală poate deveni o confruntare destul de puternică dacă nu reușești să te acomodezi cu lucrurile care se abat de la normalitate. De asemenea, instalarea unei asemenea căzi este mult mai dificilă din cauza poziției și nu devine o alegere favorabilă pentru cei care stau la bloc. Așadar, cada freestanding pentru baie este potrivită atunci când este cumpărată pentru amenajarea băii dintr-o casă particulară. 

  • Poziționarea căzii 

După ce îți stabilești spațiul în care îți dorești să fie amplasată cada freestanding pentru baie de la Sensodays.ro, este necesar să te asiguri că în proximitatea acesteia există o priveliște pe care ai posibilitatea să o admiri ori de câte ori te afli acolo, dar și că poți ajunge rapid la lucrurile de care ai nevoie pe timpul șederii în baie. Scopul poziționării acesteia este ca la final să nu transformi imaginea băii într-un spațiu extrem de încărcat care să te frustreze în loc să te relaxeze. 

  • Modelul căzii 

În funcție de bugetul ales pentru cumpărarea căzii, te poți ghida după diverse modele de căzi pe care ți le permiți. Desigur, există multe modele atractive, însă alegerea trebuie făcută în funcție de spațiul liber din baie, poziția acesteia, stilul preferat și bugetul permis. În acest pas, ai nevoie de cineva care se pricepe să îți prezinte atât modelele minimaliste de construire a băilor, cât și pe cele mai sofisticate. 

  • Culoarea căzii 

Culoarea căzii, în general, păstrează tiparul alb, însă în cazul celor speciale precum cada freestanding, culorile pot să difere și să fie atât vii, cât și închise. Totul depinde de preferințele tale personale în realizarea designului băii, dar nu uita că va trebui să ții cont de toate elementele care se vor regăși în baie și ce culoare vor avea acestea precum closetul, pardoseala, tavanul. 

  • Spațiul de depozitare al căzii

Cada de tip freestanding nu deține un spațiu de depozitare al lucrurilor de igienă precum o cadă obișnuită, ceea ce face ca decizia să fie dificilă de luat în achiziționarea acesteia, poate și motivul pentru care mulți oameni renunță la ideea de eleganță și stil în detrimentul unei căzi care dispune de beneficiile utilitare. 

În concluzie, cada freestanding pentru baie nu este o alegere pe care o face toată lumea, ci este un stil de viață bazat în mare parte pe imaginea estetică care oferă băii o reflectare de lux. 

Sursă foto: Unsplash.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton