Dana Rogoz și soțul ei au împlinit 17 ani de relație! Cum au sărbătorit

 Cica Cristina
.

Dana Rogoz și soțul ei, Radu Dragomir, au împlinit 17 ani de relație. Cei doi au sărbătorit în stilul lor, alături de cei doi copii care îi împlinesc și le aduc mereu zâmbetul pe chip.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Dana Rogoz și Radu Dragomir au sărbătorit împlinirea a nu mai puțin de 17 ani de relație. Au sărbătorit acest moment special din viața lor, „cu brațele pline', împreună cu cei doi copii.

Actrița a postat pe rețelele de socializare o imagine în care apare alături de soțul ei și cei doi copii, băiețelul Vlad Luca și micuța Lia Elena, care a împlinit de curând un an.

Dana-Rogoz-1Dana-Rogoz-1

Cum au sărbătorit Dana Rogoz și soțul ei împlinirea a 17 ani de relație

Îmbrăcați lejer, cei doi soți au ales să iasă cu bicicletele, cu această ocazie. „Am ieșit cu bicicletele pe Calea Victoriei, care e din nou închisă în weekend-uri. Ole!', a transmis vedeta pe rețelele de socializare.

În curând, mai exact în luna iulie, actrița și cunoscutul regizor urmează să împlinească 9 ani de căsnicie.

Citește și: Sărbătoare mare în familia actriței Dana Rogoz! Lia a împlinit un an:„Te iubesc infinit'

Citește și: Clipe grele pentru Dana Rogoz. Fiul ei a ajuns de urgență la spital:”Un accident de bicicletă”

Citește și: Teo și Maia, primul pictorial împreună:„Când crești un copil de la zero, este copilul tău biologic'

Citește și: Actorul Joe Lara din Tarzan și soția au murit într-un accident aviatic

Dana Rogoz și Radu Dragomir s-au cunoscut pe platourile de filmare

Dana Rogoz și-a cunoscut soțul pe platourile de filmare, pe când avea 19 ani și a susținut mereu că diferența de vârstă nu se cunoaște decât pe hârtie.

„Între noi este o diferenţă de 19 ani, dar este o diferenţă doar pe hârtie, sincer. Contează vârsta pe care o ai aici şi aici. (…) Ceea ce mă bucura cel mai mult este că în continuare Radu îmi este şi cel mai bun prieten.

Ne cunoaştem atât de bine, încât discuţiile noastre pentru cei din jur par de cele mai multe ori eliptice şi fără sens. Când mă gandesc la el, parca mă gândesc la mine, şi invers. Îl simt, iar el mă simte. Îl iubesc, iar el mă iubeşte.', povestea Dana Rogoz în urmă cu ceva timp.

Reamintim că regizorul Radu Dragomir mai are un copil, un băiat pe nume Barbu, rezultat din relația cu actrița Ozana Oancea.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton