(P) Servicii europene de închirieri autocare

 bogdan.galca
.

TRANSCAR SRL este o companie românească care oferă servicii de închirieri autocare și microbuze de aproape 18 ani! De asemenea, puteți apela cu încredere și la serviciile de transport pe care le furnizează. Toate serviciile oferite de această companie sunt de foarte bună calitate, la nivel european. Politica companiei este foarte flexibilă și prietenoasă!

            Pentru ce tipuri de evenimente puteți închiria autocare de la compania TRANSCAR SRL?

            Pentru că întreaga flotă este modernă și pentru că modelele de autocare sunt fabricate recent, puteți solicita sprijinul companiei fără probleme în multe situații.

            Autocarele și microbuzele companiei pot fi închiriate pentru transportul persoanelor la evenimente speciale, nunți, botezuri, aniversări, întruniri de la absolvirea liceului sau de la absolvirea facultății, petreceri pentru salariați, etc.

            Serviciile de inchireri autocare mai pot fi utile și pentru transportul persoanelor către locul de muncă. Flota companiei este suficient de mare pentru a transporta salariații în condiții foarte bune oriunde va fi nevoie. Nu contează dacă sediul companiei

este în afara localității! Toate autocarele din dotarea companiei sunt moderne, bine întreținute și periodic verificate.

            Pentru că șoferii companiei sunt profesioniști și pentru că au foarte mulți ani de experiență în spate, serviciile companiei se adresează și pentru organizarea de excursii școlare sau pentru activități extrașcolare.

           Autocarele pot transporta copiii la distanțe mari în condiții foarte sigure și bune. Există autocare cu toalete onboard, cu instalații moderne de iluminat pentru citit, cu sisteme de aer condiționat, etc. Șoferii sunt foarte atenți și prietenoși cu copiii!

            Serviciile de inchireri microbuze  pot fi utile pentru persoanele care doresc să petreacă un concediu împreună cu un grup mai mare de prieteni sau cu toate rudele. Pentru a ști care sunt costurile pentru astfel de servicii, trebuie să completați formularul de la rubrica de Contact și să precizați locul și perioada deplasării, precum și tipul de microbuz de care aveți nevoie.

            Servicii de transport ecumenic și servicii de transport la aeroport

            Ambele categorii de servicii de transport pot fi, de asemenea, contractate cu reprezentanții companiei TRANSCAR SRL. Pentru serviciile de inchirieri autocare pentru evenimente diferite, sunt puse la dispoziție autocarele și microbuzele cele mai bune care deservesc și grupurile pentru călătoriile ecumenice, precum și pe cele pentru transfer la aeroport. Nu contează religia și tipul întrunirii unde urmează să mergeți. Astăzi fiecare om are dreptul să-și aleagă singur orientarea religioasă pe care o dorește!

            În ceea ce privește transportul la aeroport, pot fi transportate atât persoane individuale cât și grupuri de pasageri care pleacă sau se întorc din excursie.

            Vă dorim călătorie plăcută cu TRANSCAR SRL!       

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton