Cine este tatăl gemenilor din Ploiești care au murit și ce a declarat despre mama lor: „Era bună, le aducea...”

 Miniosu Alexandra
.

La scurt timp de la tragedia din Ploiești, s-a aflat cine este tatăl gemenilor căzuți de la etaj. Bărbatul a avut o reacție uluitoare la adresa mamei lor. Deși femeia i-a neglijat complet, făcând Live pe Facebook, dintr-o altă cameră, bărbatul a spus despre ea că „era bună'. Iată ce a mai declarat acesta!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Recent, o tragedie fără margini a șocat întreaga țară. Doi gemeni din Ploiești au căzut de la etajul 10 în care locuiau alături de mama lor. În tot acest timp, cea care le-a dat naștere nu a bănuit nimic. Andreea făcea Live pe Facebook, dintr-o altă cameră, până ce polițiștii i-au bătut în ușă.

an3-2an3-2

Astăzi s-a aflat cine este tatăl celor doi copii căzuți de la etaj. Bărbatul susține că nu figurează în acte în calitate de părinte al gemenilor. Mama lor ar fi preferat să-l pună ca tată pe cel care i-ar fi fost partener oficial. Cât despre femeie, acesta nu o acuză de neglijență, ba din contră, a avut doar cuvinte de laudă la adresa ei.

Citește și: Tragedie în Ploiești.Gemeni de 2 ani au murit după ce au căzut de la etajul 10. Mama lor era pe Facebook

Citește și: Mama gemenilor căzuți de la etaj, internată la Psihiatrie. Medic:”Foarte teatrală, puţin îndurerată”

Citește și: Diana Gureșoaie, replică pentru Alex Bodi, după scandalul din restaurant:„E ridicol să crezi că am sărit să-l tai'

Citește și: Philip de la Puterea Dragostei, după ce Berna l-a acuzat că a bătut-o:„Mi-a zis că mă iubește'

Cine este tatăl gemenilor din Ploiești care au murit și ce a declarat despre mama lor

Tatăl gemenilor care au murit la Ploiești este așadar un fost iubit de-al mamei lor. Deși oamenii au criticat-o pe femeie pentru faptul că și-a lăsat micuții nesupravegheați, el a spus despre ea că era o „mamă bună'.

Tatăl copiilor a mai adăugat că nu-și poate explica cum de s-a ajuns la o asemenea tragedie. În plus, bărbatul a avut o altă ipoteză, dar oamenii legii o infirmă. Mai exact, conform spuselor sale, o prietenă de-a mamei gemenilor, care s-ar fi aflat în acea clipă în cameră, ar fi responsabilă pentru incidentul înfiorător.

„Erau gemenii mei, dar ea a trecut copiii pe numele lui bărbat-su. Cum era mama copiilor? Era bine, era bună, le aducea de toate. Nu ştiu cum s-a ajuns la cazul ăsta. Am aici un LIVE făcut în care Alina (o prietenă, n. red.) era în cameră cu copiii', a declarat tatăl gemenilor din Ploiești, potrivit Spynews.ro.

Vă amintim că după incidentul tragic din Ploiești, s-a aflat că mama micuților făcea live pe Facebook. În tot acest timp, micuții ar fi căzut de la etajul 10 al blocului și au murit pe loc. În cadrul imaginilor din mediul online se aude la un moment dat sunetul ambulanțelor.

Ulterior, pe Live se aude și cum cineva îi bate în ușă femeii. Abia în acea clipă aceasta hotărăște să oprească filmarea. Tânăra a fost internată la Psihiatrie.

Tânăra a ajuns la Psihiatrie

Andreea, căci acesta este numele femeii, se află așadar sub observația medicilor, la Psihiatrie. Deși i-au murit doi copii, femeia nu ar părea foarte afectată. Astfel, atitudinea ei nu i-ar fi impresionat nici pe doctori și nici pe apropiați din familie. Din contră, rudele ei o acuză de iresponsabilitate pe termen lung și lipsa implicării în creșterea copiilor.

După incidentul de miercuri seară, femeia a fost dusă la spital, în stare de șoc. Doctorii nu sunt însă siguri dacă reacțiile ei sunt sau nu rale. În urma analizelor, s-a descoperit că femeia nu era nici beată și nici drogată. Cu toate astea, a ajuns la Psihiatrie, pentru ca specialiștii să stabilească dacă are sau nu discernământ.

„Mi s-a părut foarte teatrală şi parcă mai puţin îndurerată decât m-aş fi aşteptat. Am fost noi marcaţi într-un mod greu de descris în cuvinte. Noi, lucrătorii din Urgenţă', a declarat Violeta Tănase, de la Spitalul de Urgenţă Ploieşti, potrivit adevarul.ro.

Fratele mamei gemenilor susține că Andreea a practicat prostituția

Fratele femeii a avut o reacție furibundă la adresa ei. Bărbatul a spus despre ea că ar fi fost o femeie bună, dar de când i-a născut pe gemeni, s-a schimbat complet. Aceasta ar fi practitat prostituția.

„Era o femeie bună. Când au apărut cei doi copii, s-a schimbat tot. Prostituţie, umbla cu tot felul de băieţi. A fost plecată în Italia, se plimba numai cu maşini scumpe şi copiii mureau de foame în casă. Noroc că avea mama bani’, a spus Marius Andrei Bilică, fratele femeii. 

Spusele fratelui Andreei au fost susținute și de mama ei. Femeia a susținut că mama gemenilor căzuți de la etaj ar fi primit acasă amenzi din cauza prostituției. Cele două nu-și mai vorbesc, iar tânăra i-ar fi blocat numărul.

‘Ştia şi Primăria din comună, i-au venit amenzi de la prostituţie sau cum Dumnezeu se zice. N-am mai vorbit cu ea, că am bătut-o că mi-a luat copiii şi a plecat şi mi-a dat block la număr, cred că este vreo lună de zile’, a declarat bunica gemenilor care au căzut de la etaj.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton