Când își boteaza fiul Culiță Sterp. Mama Geta l-a dat de gol

 Miniosu Alexandra
.

Culiță Sterp nu-și mai încape în piele de fericire de când a devenit tătic. Daniela Iliescu i-a îndeplinit cel mai mare vis și i-a făcut un băiețel superb. Acum, cei doi se pregătesc să-l creștineze pe micuț. Mama Geta a dezvăluit când va avea loc botezul!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Pe 17 iunie, anul acesta, Culiță Sterp și Daniela Iliescu, au devenit cei mai fericiți părinți din lume. La această dată a venit pe lume fiul lor, Milan, iar de atunci a devenit centrul Universului lor. În prezent, la câteva luni de la nașterea micuțului, cântărețul și partenera lui fac pregătiri pentru un alt eveniment important, botezul.

s2-8s2-8

Atât Culiță Sterp, cât și Daniela Iliescu obișnuiesc să împartă cu fanii lor cele mai mari bucurii. Cu toate că păstrează în permanență o legătură solidă cu aceștia, au fost destul de discreți în privința fiului lor. Mama Geta nu a fost însă la fel de „rezervată' și a dezvăluit public când va fi botezat nepoțelul său.

Citește și: De ce a devenit casa lui Culiță Sterp atracție turistică. Mama Geta:„Vin mulţi să-şi facă poze'

Citește și: Primele imagini cu fiul lui Culiță Sterp.Ce nume poartă copilul

Citește și: Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil s-au întors acasă de urgență, din vacanță:„Dureri, copilul se mișca'

Citește și: Tristan Tate, replică acidă pentru Bianca Drăgușanu, după ce ea a spus că regretă relația:„Nici nu am fost…'

Când va avea loc botezul fiului lui Culiță Sterp

Recent, mama lui Culiță Sterp, cunoscută drept Mama Geta, a dat din casă. Femeia le-a făcut o surpriză fanilor din mediul online și le-a spus când își va boteza artistul fiul. Conform declarațiilor ei, micuțul Milan va fi creștinat în curând, mai exact în luna octombrie.

„Culiță va boteza în octombrie', le-a spus Mama Geta, potrivit playtech.ro.

De curând, în familia Sterp a existat un alt mare motiv de sărbătoare. Sora lui Culiță Sterp i-a luat-o înainte și și-a botezat deja fiica, pe frumoasa Carla. Ea și Daniela Iliescu au fost însărcinate în aceeași perioadă și s-au susținut în permanență.

Cum s-au cunoscut Culiță Sterp și Daniela Iliescu

Culiță Sterp și mama fiului său, Daniela Iliescu, se cunosc încă din perioada liceului. În urmă cu ceva timp, cântărețul a povestit că au fost chiar în aceeași clasă. Artistul a recunoscut că era îndrăgostit până peste cap de ea, însă i-a fost rușine să o abordeze. Totodată, el a menționat că tânăra nici măcar nu prea îi dădea atenție.

„Noi am fost în aceeași clasă. Mie-mi plăcea de ea din liceu, dar ea nu știa. Adică știa, dar nu prea mă băga în seamă. (…) Îmi plăcea rău de ea în liceu, era cea mai frumoasă din clasă și mi-era rușine să-i spun', a spus Culiță Sterp într-un vlog, pe YouTube.

Așadar, cântărețul o plăcea foarte mult pe Daniela Iliescu încă de atunci și era foarte romantic cu ea. Culiță Sterp i-a compus partenerei sale și câteva declarații de iubire, pe care le păstrează și acum. Acesta i-a scris o scrisoare la terminarea liceului prin care-i spunea cât de mult îi adoră râsul.

„Tu frumoaso, în primul rând mă bucur că am avut o prietenă și o colegă atât de nebună și de bună și că o să o am în continuare pentru că sunt sigur că o să rămânem la fel de buni prieteni sau poate și mai buni. Tu… glumele tale… râsul ala al tău, de când începeai, uitai să te mai oprești. Când mă gândesc, nu știu ce să fac, să râd că au fost sau să plâng că se termină. Tu ai fost emblema fetelor din clasa asta și tu știi', îi scria Culiță Sterp Danielei Iliescu la terminarea liceului.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton