(P) Little Prints - aventura parenthood-ului devine mai ușoară

 advertising.ringier
.

Suzetele Bibs sunt extrem de apreciate, iar cei de la Little Prints s-au asigurat că avem și noi parte de ele, fiind primii care le-au adus în România. Încă din primele luni ale vieții, bebelușul are nevoie de toate cele necesare pentru o dezvoltare motrică și cognitivă optimă, iar suzeta este unul dintre obiectele indispensabile din arsenalul oricărui părinte.

De ce suzetele Bibs

Pentru că sunt confecționate din materiale calitative, 100% naturale, precum latexul și siliconul. Sunt disponibile în 3 colecții diferite Bibs Color, Supreme și Couture. Sunt disponibile de la vârste cuprinse intre 0-6 luni, 6-18 luni și 18+ luni. Fiecare conține orificii de aerisire, permițând fluxului de aer să treacă printre suzetă și gura copilului. 

Suzetele Bibs Supreme sunt în formă de picătură plană, reduc presiunea împotrivă gingiilor și palatului, stimulând dezvoltarea corectă a maxilarului bebelușului. Forma tetinei este simetrică și va fi mereu poziționată corect în gura bebelușului. Scutul suzetei are un design elegant, iar gurile de aer din acesta, protejează pielea sensibilă din jurul gurii celui mic. 

Este recomandat ca fiecare suzetă să fie schimbată o dată la 4-6 săptămâni din motive de siguranță și igienă, deoarece latexul natural își schimbă forma. Pentru menținerea sănătății bebelușului, suzeta trebuie sterilizată cel puțin odată pe zi și de fiecare dată când este scăpată.

Suzetele Bibs sunt extrem de îndrăgite chiar și de influenceri, fiindcă nu numai că sunt de înalte standarde calitative și nu irită pielea bebelușului, dar sunt și extrem de plăcute ca aspect. Sunt ușor de asortat oricărei ținute, iar paleta variată de culori, permite părinților să aleagă modele care să se potrivească cu orice ar purta cel mic. Suzetele Bibs Color au forma tetinei înspre exterior, astfel încât contactul dintre suzeta și piele este minim.

Suzetele Bibs Couture, sunt o noutate în familia suzetelor, fiind o completare perfectă între modernism și o forma anatomică unică. Acest tip de suzetă imita sânul mamei în timpul alăptării și are o presiune minimă asupra maxilarului, gingiilor și a dinților. Forma asemănătoare unui fluture, lasă spațiul necesar nasului bebelușului, pentru că el să respire cu ușurință.

Suzetele Glow in the Dark

Little Prints dispune și de o gamă variată de suzete cu inel fosforescent pentru a facilita găsirea acesteia pe timpul nopții. Părinții sunt și așa extrem de stresați și de agitați, iar turele de noapte când bebelușul plânge pentru că și-a pierdut suzeta, pot fi extrem de obositoare. 

Suzetele Glow in the Dark sunt confecționate din aceleași materiale calitative, nu conțin elemente toxice și au aceleași proprietăți ca cele Bibs clasice. Singura diferență este inelul fosforescent, care ușurează atât treaba părinților somnoroși, cât și a bebelușilor care pot învăța să găsească singuri suzeta.

Little Prints este un univers al produselor calitative pentru cei mici. De la articole de îmbrăcăminte, la suporturi Mushie pentru bolurile de mâncare, jucării, marsupiuri comode pentru plimbări în aer liber, precum și cadouri potrivite pentru cei care doresc să surprindă proaspeții părinți într-un mod plăcut, toate le regăsești aici. Descoperă pe www.littleprints.ro gama de produse special concepute pentru bebelușii în pas cu moda.

Contact

0725766847 

[email protected]

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton