Ce dietă ține Regina Elisabeta a II-a, la 95 de ani. A exclus total din alimentație un ingredient

 Mirea Roxana
.

Nimeni nu poate nega faptul că Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii arată foarte bine pentru cei 95 de ani pe care urmează să-i împlinească. Monarhul respectă un regim strict în ceea ce privește alimentația, programul zilnic de mișcare și anumite produse cosmetice pe care le folosește.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Regina Elisabeta urmează să împlinească 95 de ani luna viitoare și putem admite că este într-o formă de zile mari având în vedere vârsta înaintată. În mai multe zile, britanicii o pot vedea pe Reginaa Elisabeta a II-lea călare pe unul dintre caii favoriți sau în timpul plimbărilor sale zilnice.

„Merge zilnic kilometri întregi, face plimbări îndelungate', dezvăluie fostul valet regal Paul Burell.

Regina-Elisabeta-95-aniRegina-Elisabeta-95-ani

În plus, de fiecare dată când pornește în călătoriile sau plimbările sale, Regina Elisabeta poartă mereu o pălărie și nu uită să se dea cu o cremă anti-solară, lucru care o ferește de o îmbătrânire accentuată a pielii.

În plus, Regina ELisabeta își hidratează tenul cu o cremă care există pe piață încă din anul 1896 – Cyclax. Crema este de noapte și nu costă mai mult de 50 de lei.

Monarhul britanic are grijă și de alimentație. Atunci când nu este nevoită să cineze cu persoane importante, aceasta preferă preparatele simple, precum peștele sau puiul cu legume și salată, iar micul dejun este compus dintr-un ceai și un bol cu cereale.

„Fără amidon, aceasta este regula de bază, atât', a mărturisit fostul chef regal Darren McGrady. „Ea are ceva ce multora dintre noi ne lipseşte – auto-disciplina', a ţinut să precizeze Burrell, potrivit playtech.ro.

Citește și: Regina, prima declarație după interviul scandalos acordat de Prințul Harry și Meghan:”Vor fi întotdeauna…”

Citește și: Prințul Harry, adevărul despre relația cu Regina Elisabeta și Prințul Charles, după ce a părăsit Familia Regală: „Am fost dezamăgit

Citește și: Andra Volos revine la Puterea Dragostei?Ce mesaj a transmis concurenta

Citește și: Jador a revenit la Survivor, după accidentare.Cum au reacționat colegii când l-au văzut

Hainele purtate de Regina Elisabeta

Și dacă este preocupată de modul în care artă tenul ei, Regina Elisabeta are grijă și de cum se îmbracă. Angela Kelly, designerul personal al Reginei, din 1994, a povestit care sunt secretele din spatele rochiilor şi costumelor purtate de suverana Marii Britanii.

Designerul reginei pregăteşte pentru un singur tip de material cel puţin patru modele diferite dintre care regina să-l aleagă pe cel preferat. Materialele nu sunt alese orişicum: pentru a testa cum vor arăta anumite materiale în bătaia vântului, Angela Kelly foloseşte un ventilator pentru a testa materialele uşoare precum şifonul, organza sau mătasea. Dacă trec testul ventilatorului se trimit spre coasere, scria Daily Mail în urmă cu ceva timp.

După ce o rochie este desenată şi design-ul este aprobat de către Regina Elisabeta, un prototip şi un tipar din bumbac tare este creat pentru ca detaliile fine să fie aplicate înainte de a se trece la coaserea rochiei propriu-zise.

Toate bucăţile de material sunt tăiate şi montate pe un manechin cu mărimea şi forma corpului Reginei Elisabeta a II-a. Trebuie menţionat că mărimile reginei sunt confidenţiale şi strict secrete. După ce modelul final este potrivit pe manechin, croitoreasa este informată despre toatea detaliile rochiei de la nasturi, tivuri, guler şi mâneci.

Sursa Foto: Instagram, Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton