Cine este Maria Prună de la Chefi la Cuțite. A învățat să gătească la pușcărie

 Mirea Roxana
.

Maria Prună a venit la Chefi la cuțite să le gătească celor trei jurați un preparat pe care a învățat să îl facă în închisoare. Aceasta a petrecut aproape doi ani în pușcărie și i-a uimit pe chefi nu doar cu preparatul ei, dar și cu povestea inedită de viață.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Maria Prună de la Chefi la cuțite este dovada vie că viața bate filmul. Aceasta fost la închisoare pentru aproape doi ani de zile și a venit să le gătească juraților un preparat pe care l-a învățat după gratii: ciorbă de salam.

Ba mai mult, Maria Prună a realizat acest preparat cu fierbătorul.

m1-8m1-8

Aceasta a ajuns în închisoare după ce a fost prinsă săfârșind mai multe infracțiuni cu carduri în urmă cu mai mulți ani, în Republica Dominicană. Maria Prună de la Chefi la cuțite a stat după gratii un an și șapte luni.

E o ciorbă de salam făcută la penitenciar. N-am avut ce face prin România și m-am dus în Republica Dominicană. M-am dus la penitenciar pentru infracțuni. Într-o seară printr-o conjunctură a venit cineva și mi-a propus că nu trebuie să faci mare lucru, mi-a zis că trebuie să gătesc. Prima oară am găsit o ciorbiță, am văzut că se fac banii foarte repede', a spus Maria Prună la Chefi la cuțite.

Citește și: Cum s-au cunoscut jurații de la Chefi la Cuțite. Scărlătescu:”Pe Sorin nu îl știam personal, de Florin nu auzisem”

Citește și: Eugenia de la Chefi la Cuțite, vedetă TV în Coreea de Sud.Cum a ajuns celebră acolo

Citește și: Marian Tătic, bărbatul care a bătut-o pe Laurette, primele declarații:„Am depus plângere împotriva ei, pentru tâlhărie'

Citește și: Gabriela Cristea prezintă Mireasa:Urzeala soacrelor! Când începe emisiunea

Cine este Maria Prună de la Chefi la cuțite

Maria Prună de la Chefi la cuțite s-a predat de bună voie autorităților. Aceasta a povestit cum a ajuns să fure și cum proceda pentru a face bani ilegal.

Nouă ne veneau cardurile prin curier și cu pin-ul pe ele. Era ușor că te duceai și băgai cardul. La fiecare bancomat era căte un soldat cu mitralieră. Mă duceam cu frică și mă durea sufletul că fac treaba asta. O parte cotă primeam', a mai spus Maria Prună la Chefi la cuțite.

Femeia a ajuns să recurgă la astfel de fapte din cauza problemelor cu banii și a datoriilor multe în care se îngropase, după cum chiar ea mărturisește.

Mă gândeam doar să scap de ce probleme am eu. Nu m-am gândit că rănesc și pe alții și că poate nici nu o fie bine în viitor', a mărturisit femeia.

Maria Prună de la Cheți la cuțite gătea în închisoare

Maria prună de la Cheți la cuțite a dezvăluit că a vrut să își pună capăt zilelor după ce a aflat că va trebui să facă închisoare. Apropiații au încurajat-o că vor trece împreună peste tot. În închisoare, a început să gătească pentru colegele ei de celulă și a mărturisit că știe să facă ciorbă din orice, ba chiar poate să prepare mămăligă din pufuleți.

„Îmi doream să mor. Sufeream noi, dar suferea și familia și am făcut de râs toată familia, dar ce puteam să mai fac? Nu ai ce să mai faci. A fost greu la început', a mărturisit Maria Prună printre lacrimi.  

Sursa Foto: Instagram, captură de ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton