(P) Joyz, din dragoste pentru modă și stil

 advertising.ringier
.

Se spune că hainele ne definesc ca persoane și că transmit o mulțime de lucruri despre noi. De aceea, cele mai multe femei au o relație extrem de personală cu modă. Dacă te numeri printre ele, o să iubești magazinul Joyz.

Pasiune pentru modă

Într-un fel sau altul, toate iubim modă. Ne place să ne jucăm cu hainele, să experimentăm noi look-uri și să purtăm o ținută neobișnuită într-o zi obișnuită de marți. Ne place Săptămâna Modei și Gala Met, abia așteptăm să vedem ce au mai purtat vedetele preferate pe covorul roșu și ce mai zic stiliștii în materie de tendințe.

Moda se naște adesea din improvizația îndrăzneață sau chiar din lipsa mijloacelor. Este greu de spus cine a fost primul care a decis să combine lucruri care nu fuseseră combinate până atunci – blugi și dantelă, blană și culori nebunești, bocanci și rochii vaporoase de vară –, ca să numim doar câteva combinații care nici nu mai știm când au apărut, dar care ne plac la nebunie.

În timp ce unii poate doresc să respingă modă pe motiv că ar fi ceva materialist și lipsit de substanță, nimic nu poate fi mai neadevărat. Modă nu este doar materială, este parte din noi. Modă ne ajută să creăm o lume fantastică – una în care culorile puternice fac legea, fustele se încarcă de flori, țesăturile cad lejer și ne mângâie pielea, iar pantofii capătă ritm de dans. Și apoi ne încurajează, ne transformă și ne ajută să ne exprimăm mai bine personalitatea.

Joyz, o sursă inepuizabilă de inspirație

Magazinul Joyz a luat naștere din dragoste pentru tot ce înseamnă modă – de la piese clasice, atemporale, la trenduri care vin și pleacă –, pentru că da, în modă totul este permis. Toate articolele pe care le găsești aici sunt alese individual, din cele mai noi colecțîi ale unor branduri cu renume internațional, precum Vicolo, Imperial, Space sau Kontatto.

Dar indiferent de stilul abordat, toate piesele din magazin respectă câteva criterii importante: au o croiala impecabilă, sunt realizate din cele mai bune materiale și, evident, au un aer modern, în pas cu modă. Astfel, calitatea, versatilitatea și durabilitatea primează indiferent de anotimp sau direcție stilistică.

Joyz este un loc plin de inspirațîi, în care fiecare femeie va descoperi produse care ii reflectă personalitatea și caracterul. Modă este aici plină de conexiuni eclectice și imprimeuri vesele, are cele mai interesante forme și culori, și este mereu suprinzătoare, plină de viață.

Atât iubitoarele stilului minimalist și a combinațiilor monocrome, cât și nonconformistele cărora le place să iasă în evidență prin alegeri inedite, vor găși aici ținute care să le pună în valoare personalitatea. Mai mult decât atât, la Joyz, personalul este pregătit să își sprijine clientele în procesul de achiziție, fiind la curent cu cele mai noi tendințe din domeniu. Clientele pot primi sfaturi cu privire la cele mai inspirate alegeri pentru ele, trucuri de stilizare inteligente, adaptate conformatiei corpului, vârstei sau stilului abordat.

Deci, dacă ești în până de idei, da o fugă până la Joyz să îți iei doza de inspirație. Poate ai noroc și descoperi aici nouă ta piesă preferată.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton