Narcisa Moisa și Yoannes s-au despărțit definitiv: „Am încercat, dar...”

 Mirea Roxana
.

Este oficial. Narcisa Moisa și Yoannes s-au despărțit, iar de această dată, ruptura dintre cei doi pare a fi definitivă. În ultima perioadă, Narcisa și Yoannes au trecut prin mai multe împăcări și despărțiri, iar fanii ajunseseră să nu mai știe în ce stadiu se află relația dintre ei, mai ales că au doi copii împreună.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Narcisa Moisa, supranumită regina manelelor, și soțul ei, Yoannes, au decis să meargă pe drumuri diferite. Vestea despărțirii a fost dată chiar de către Yoannes. În ultima vreme, cei doi au trecut printr-un șir impresioanant de împăcări și despărțiri, dar se pare că acum ruptura dintre ei este definitivă.

n1-3n1-3

Din cauza numeroaselor despărțiri și împăcări, fanii cuplului Narcisa Moisa și Yoannes nu mai știau ce să creadă. Yoannes s-a oferit să le răspundă urmăritorilor de pe Instagram la diferite întrebări, iar un internaut a vrut să afle dacă el și Narcisa mai sunt împreună. Răspunsul nu s-a lăsat întârziat, iar cu această ocazie, Yoannes a vrut să lămurească odată pentru totdeauna situația în legătură cu el și Narcisa Moisa.

Citește și: Cine este soțul Alexandrei Stan și cum s-au cunoscut:„A fost dragoste la prima vedere'/ EXCLUSIV

Citește și: Cu ce post TV a semnat Alexandru Costantin, după plecarea de la Prima TV

Citește și: Ce mesaj a primit Anamaria Prodan de la fosta soție a lui Reghe, când a fost părăsită:„Să simtă și ea…'

Citește și: A fost Fulgy la reabilitare sau nu?„Am avut depresii, am meditat'

Narcisa Moisa și Yoannes s-au despărțit definitiv

Întrebarea pe care Yoannes a primit-o în legătură cu Narcisa Moisa este: „Mai ești sau nu cu Narcisa? Ne-ai disperat, omuleee'. Răspunsul acestuia a fost unul vehement. Yoannes a spus că relația dintre el și soția lui, Narcisa Moisa, a ajuns la final. Mai exact, cei doi au încercat să își salveze căsnicia, însă fără succes.

Eu v-am spus o dată…de câte ori să vă spun? Am mai încercat, dar nu se mai poate. Ne-am cam răcit unul de celălalt…' a fost răspunsul oferit de Yoannes în legătură cu stadiul relației dintre el și Narcisa.

În plus, Narcisa a confirmat și ea despărțirea de Yoannes, primind o întrebare despre acest lucru pe Instagram. Răspunsul oferit de cântăreață nu a fost unul verbal, ci s-a folosit de gesturi. Mai exact, în momentul în care un internaut i-a transmis care a fost răspunsul lui Yoannes, legat de relația lor, aceasta a ridicat din umeri.

„Dacă iau mâna de pe ea, ajunge rău'

Yoannes a spus, la un moment dat, că el a fost cel care a „creat-o pe Narcisa Moisa și că imaginea ei este munca lui. „Dacă imi iau mana de pe ea definitiv ajunge rău, dar e vorba de copiii mei, foarte multă munca și ani pierduți ca sa dam cu piciorul așa ușor la imaginea pe care i-am creat-o!

Mai pe românește este educata de mine in totalitate.. de la A la Z pentru ăștia care comentați prost ca dacă nu era ea ce ma făceam eu… mai degrabă dacă nu eram eu ce era ea? Canta scârța scârța Măriuța… așa ca stați liniștiti tot șef sunt', a scris Yoannes, pe contul lui de Facebook.

Recent, Yoannes a publicat pe Instagram un mesaj prin care îi înștiințează pe urmăritorii lui să nu-l mai contacteze pentru evenimente la care să cânte Narcisa Moisa. „Nu mă mai contactați pe mine pentru evenimente sau orice altceva legat de Narcisa. Are impresar, are formație', a scris acesta pe Instagram.

Sursa Foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton