Scandalul dintre Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu continuă: „E un pericol pentru copiii minori”

 Mirea Roxana
.

Scandalul dintre Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu continuă. Cele două își trimit mesaje tot mai acide și se jignesc reciproc. Cel mai recent atac îi aparține încă soției lui Gabi Bădălău. Aceasta a spus că Bianca Drăgușanu este un pericol pentru copiii minori, motiv pentru care nu o vrea în preajma copiilor ei niciodată.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Scandalul dintre Claudia Pătrășcanu și Bianca Drăgușanu ia proporții, iar ultimul atac îi aparține încă soției lui Gabi Bădălău. Războiul dintre cele două a izbucnit din momentul în care Claudia Pătrășcanu a afirmat că Bianca Drăgușanu ar fi geloasă pe frumusețea ei naturală, după care diva i-a dat replica artistei.

bi1bi1

De data aceasta, Claudia Pătrășcanu a pus-o la zid pe Bianca Drăgușanu. Artista a declarat la Antena Stars că nu își dorește să dezvolte subiectul referitor la celebra divă, însă a ținut să specifice că nu și-o dorește în preajma copiilor pe care îi are cu Gabi Bădălău pentru că „este un pericol public pentru toți copiii minori'.

Citește și: Roxana Dobre, iubita lui Florin Salam, și-a plimbat copiii cu metroul.Cum s-au fotografiat

Citește și: Cine este soțul Alexandrei Stan și cum s-au cunoscut:„A fost dragoste la prima vedere'/ EXCLUSIV

Citește și: Cum arăta Brigitte Pastramă în tinerețe.Nu avea nicio operație estetică

Citește și: Ce mesaj a primit Anamaria Prodan de la fosta soție a lui Reghe, când a fost părăsită:„Să simtă și ea…'

Scabdalul dintre Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu continuă

În plus, Claudia Pătrășcanu nu s-a oprit aici. Aceasta a spus că nu o interesează părerea Biancăi Drăgușanu despre ea pentru că aceasta „este Penta Oxid de Clei'. Scandalul dintre cele două există încă de când s-a aflat că Bianca Drăgușanu este iubita lui Gabi Bădălău.

Nu doresc să dezvolt subiectul despre această femeie, dar vreau să înțeleagă odată pentru totdeauna că nu are ce căuta în viața ei, în preajmă copiilor mei vreodată, deoarece este un pericol public pentru toți copiii minori. Nu mă interesează părerea ei despre mine, ea este Penta Oxid de Clei (nu se lipește nimic de ea)', a declarat Claudia Pătrășcanu despre Bianca Drăgușanu la Antena Stars.

Bianca Drăgușanu, despre Claudia Pătrășcanu

Claudia Pătrășcanu și Bianca Drăgușanu și-au trimis replici acide una alteia, în ultima perioadă. „Unele după anumite sume de bani primite, devin moraliste. Mai bine sărac, dar curat', a transmis Claudia, la un moment dat, un apropo clar la adresa Biancăi Drăgușanu, care nu a rămas netaxat. „Decât săracă și proastă, mai bine realizată și fericită', a continuat Bianca.

După ce Claudia Pătrășcanu și-a spus părerea despre ea, în cadrul unei emisiuni TV, Bianca Drăgușanu i-a transmis că are nevoie de psihiatru, iar dacă are nevoie de bani pentru asta se oferă ea să îi plătească terapie pentru a depăși depresia.

Este deprimată, îmi este milă de ea. Ca să îi treacă deprimarea îi fac cadou toate florile pe care le-am primit de ziua mea şi de 1 martie. Să o ajute să iasă din depresie. Îi mulţumesc că s-a autodescris. Prin cuvintele pe care le-a folosit se caracterizează pe ea. A zis totul despre ea, nu despre mine. Cifra mea de afaceri de anul trecut este de 300 de mii de euro. Din contracte de imagine și business. Şi asta chiar dacă a fost pandemie', a replicat acid Bianca Drăgușanu pentru spynews.ro.

„Dacă are nevoie de bani, o împrumut eu'

Bianca Drăgușanu a spus că îi face ea cadou Claudiei Pătrășcanu bani pentru a merge la terapie. În plus, aceasta a mai afirmat că artista își face familia de rușine prin declarațiile ei.

Dacă are nevoie de bani, o împrumut eu sau îi fac cadou niște bani. Mie îmi merge bine cu banii. Eu apar la tv sau în public să vorbesc despre afacerile mele şi despre familia mea, nu să jignesc alte femei. Iar ea, din păcate, are o anumită vârstă şi nu ştie decât să îşi facă copiii şi familia de ruşine.

Norocul ei sunt eu, că dacă nu se lega de numele meu, nu o mai băga nimeni în seamă. Se vede că e slabă şi cu sufletul, şi cu portofelul. Îi plătesc şi un psihiatru, dacă vrea. Nu e problemă. Să îşi revină un pic. Este foarte urât ce face', a spus Bianca Drăgușanu.

Sursa Foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton