(P) Idei de cadouri pentru copii, de sărbători

 Stamen Diana
.

Știm că îți place să aduci bucurie și să faci cadouri inspirate de sărbători. Dar știm și că alegerea cadoului perfect cei mici este mereu o provocare! 

Pentru că spiritul Crăciunului este molipsitor, ți-am pregătit o selecție de idei de cadouri care vor pune un zâmbet pe fața oricărui copil, dar și pe a ta. Iar dacă le comanzi până pe 25 decembrie, folosind codul SANTA10, te bucuri de 10% discount.

Teatru de papusi din catifea ecologica NOBODINOZ 

Pune-le celor mici magia teatrului de păpuși sub bradul de Crăciun! Bucurați-vă de timpul petrecut împreună cu ajutorul acestui teatru din catifea ecologică și a celor 4 marionete de mână extra-simpatice: leopard, monkey, bunny & tiger. Serile în familie n-au arătat niciodată atât de bine!

mottom.ro/nobodinoz/teatru-de-papusi-din-catifea-ecologica-nobodinoz-night-blue 

Jucărie muzicală cu lampă încorporată Moonie

N-ai cum să nu iubești jucaria muzicală de la Moonie! Este un cadou cu adevărat special pentru cei mici. 

Are o lampă încorporată, ce luminează în 7 culori diferite, și produce 5 sunete naturale, calmante. Detectorul pentru plâns activează sunetul imediat ce bebelușul începe să plângă, dar jucaria poate fi folosită și ca o lampă de veghe. 

Vezi toate variantele de culori disponibile pe mottom.ro/moonie/jucarie-muzicala-cu-lampa-incorporata-moonie-cream

Colac zapadă ROCHEBRUNE – The Nice Fleet

Copilul tău nu este atras de săniuș? Nu-i nimic, surprinde-l cu un colac de zăpadă gonflabil, imprimat pe ambele fețe cu un peisaj montan de poveste, și distrați-vă împreună de sărbători.

Vezi mai multe detalii pe mottom.ro/the-nice-fleet/colac-zapada-rochebrune-the-nice-fleet.

Căsuța de păpuși PLAN TOYS

Ce fetiță nu și-ar dori în dar o căsuță de păpuși? Căsuța Plan Toys este perfectă pentru stimularea imaginației, a gândirii și chiar a cooperării cu frații sau prietenii veniți la joacă. 

Un cadou cu adevărat special, descoperă-l pe mottom.ro/plan-toys/casuta-papusi-lemn-plan-toys.

Calendar Advent Cam Cam

Iată că anul acesta nu doar noi, mămicile, putem trăi bucuria descoperirii oferită de un calendar Advent! Calendarul Advent de la CAMCAM Copenhagen este dedicate copiilor și le poate oferi zâmbete an după an. 

Descoperă-l pe mottom.ro/calendar-advent și surprinde-i pe cei mici.

BABYZEN YOYO² cu noul landou

Cadoul de Crăciun care să te bucure și pe tine, și pe copilul tău n-a arătat niciodată atât de bine! Ultra-ușor (doar 3 kg), super confortabil, stylish și portabil, landoul YOYO² îți permite să așezi copilul în poziție orizontală, cu fața către tine. Landoul suprem alături de căruciorul suprem e disponibil în toate cele 9 culori BABYZEN, aici: mottom.ro/carucioare-babyzen/babyzen-yoyo-2-carucior-2-in-1-cadru-negru-cu-landou 

Toate ideile de produse sunt disponibile pe site-ul mottom.ro sau în Showroom-ul din Lascăr Catargiu nr 9, aproape de Piața Romană. Selecția de produse Mottom are în spate filozofia unor părinți cu doi copii, care au învățat pe pielea lor că important nu este să cumperi foarte multe lucruri, mai ales de sărbători, ci să faci alegerile utile și durabile.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton