Solistul de muzică populară Dumitru Stroie a murit într-un accident de mașină. Avea 30 de ani

 Cica Cristina
.

Solistul de muzică populară Dumitru Stroie a murit într-un teribil accident de mașină. Intepretul avea doar 30 de ani și era căsătorit cu o colegă de breaslă!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cunoscutul interpret Dumitru Stroie a murit într-un accident de mașină, apropiații și familia fiind în stare de șoc după teribila veste.

Dumitru-Stroie-a-murit-1Dumitru-Stroie-a-murit-1

Cum s-a produs accidentul în care a murit Dumitru Stroie

Dumitru Stroie și-a pierdut viața într-un accident rutier. Mașian solistului a lovit un TIR, pe DN 7, în zona localității Drăganu-Olteni, din județul Argeș. Conform surselor click.ro, Dumitru Stroie a murit în accident după ce ar fi ațipit la volan.

Dumitru Stroie venea de la Sibiu și se îndrepta spre Capitală în momentul în care a avut loc accidentul.

„A fost un suflet bun, un soț devotat, iubitor și mângâietor, un OM bun și respectos atât cu familia sa cât și cu cei din jur.

A cântat dorurile și a păstrat cu sfințenie tradițiile autentice românești. Multă putere Finei noastre Claudia Olariu pentru acestă despărțire nefericită și regretabilă. Rămas bun iubitul nostru Fin!', a transmis artistul Sebastian Stan, nașul de cununie al cuplului.

Mesajul emoționant transmis după ce Dumitru Stroie a murit

Anunțul privind moartea lui Dumitru Stroie a fost făcut și pe pagina oficială de Facebook:

„Cu durere în suflete vă anunțăm că ieri ne-a părăsit, necruțător de devreme, dragul nostru Dumitru Stroie. Se va întoarce, pentru totdeauna, la Jina, locul în care s-a născut și în care au început să prindă aripi visurile lui: să cânte și să pună pe masa oamenilor bucate alese tradiționale, să ne arate cât de frumos e locul în care s-a născut.Cântecul popular i-a fost alinare când i-a fost mai greu, dar și sunetul bucuriei care nu îi mai încăpea în suflet. În fiecare pas pe care l-a făcut, Dumitru a fost purtat de modestie, smerenie și bunătate.

„Fă Rai din ce ai' a fost un mod de viață pentru el. Așa a început să clădească, la doar 20 de ani, povestea Baciului Sibian. Cu bunătatea care îl caracteriză a ales și bunătățile pe care le-a dus și dincolo de mărginimea Sibiului, ajutând producătorii ca și el să primească respectul pe care îl merită. A vrut să ofere oamenilor ceea ce era mai bun, să le dea să guste și să se bucure de bunătăţile tradiţionale sibiene, de la el de acasă. Prin muncă susţinută a crescut afacerea, dar și echipa din jurul lui, formată din oameni pe care i-a iubit și i-a ajutat, care i-au devenit prieteni și care îi împărtășesc valorile. Trupul neînsuflețit al lui dragului nostru Dumitru este depus la capela din Jina. Cei care doresc să își ia rămas bun de la el o pot face până luni la ora 12 când va avea loc înmormântarea.Dumitru, ne-ai făcut mai buni și pentru asta îți mulțumim! Drum lin, baciule! Te vom iubi mereu”, se arată pe Facebook.

Înmormântarea solistului va avea loc pe 21 decembrie, la capela din Jina, județul Sibiu,

Cine a fost Dumitru Stroie, solistul care a murit la 30 de ani

Dumitru Stroie, solistul care a murit la 30 de ani în accident de mașină, s-a născut în Jina, o comună din marginimea Sibiului. Solistul avea o pasiune pentru tot ceea ce înseamnă tradiție și obiceiuri, cântec păstoresc, port popular, dar și rețete tradiționale.

Dumitru Stroie s-a remarcat în cadrul Ansamblului Jidvei România.

Solistul a strălucit la o serie de festivaluri-concurs de de muzică populară din țară. Tatelntul său i-a adus o serie de premii, pentru ca apoi să lucreze la propriile cântece.

Citește și: Solista de muzică populară Denisa Gog a murit într-un accident de mașină.Avea 22 de ani

Citește și: Fratele lui Cezar Ouatu a murit! Mesajul emoționant al artistului:”Fratele meu iubit, cu ochii blânzi, s-a dus astăzi lângă tatăl meu!”

Citește și: INNA vorbește în premieră despre bani și afaceri. În ce business a investit:„Sunt partener alături de…' / EXCLUSIV

Citește și: Mihaela Rădulescu, mesaj neașteptat pentru Ștefan Bănică în finala X Factor!Cum a reacționat fostul ei soț

Dumitru Stroie era căsătorit cu o colegă de breaslă

Solistului Dumitru Stroie nu-i mergea bine doar în plan profesional, ci și personal. După doar două luni de relație, el s-a căsătorit cu solista Claudia Olaru. Formau un cuplu bine sudat, erau fericiți și împliniți.

„Ne-a unit Dumnezeu. Nimic nu e întâmplător. Am fost la Mănăstirea Găbud şi m-am rugat să îmi găsesc o fată, să îmi fac o familie cât mai repede. Am văzut-o acolo, iar părintele ne-a făcut cunoştinţă', a transmis Dumitru Stroie la momentul respectiv.

De asemenea, Dumitru Stroie și soția lui aveau împreună o afacere cu produse bio sibiene.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton