(P) Delta Dunării, raiul iubitorilor de natură

 Stamen Diana
.

Delta Dunării este locul în care trebuie să ajungi anul acesta, mai ales dacă iubești natura. Rezervația Biosferei parte din UNESCO înseamnă plimbări cu barca pe lacuri ca smaraldul, pescuit în aburii dimineții, sesiuni de observare a păsărilor, borș de pește gătit pe malul apei, păduri cu aspect tropical și plaje sălbatice – un ținut pe care nu te mai saturi să-l descoperi!

Încă nu ți-ai făcut planuri pentru noul sezon turistic? Poți lua în calcul o escapadă în Delta Dunării la început de primăvară pentru a surprinde natura în continuă schimbare. Gulliver Delta Resort 4 Murighiol a pregătit reduceri de până la 65% la pachetele Delta pentru Seniori și Delta pentru Toți, în plus, lansează în premieră un nou produs pentru 2020: cazare în bungalowri de lux! Vacanțele de 4 și 5 zile includ cazare cu all inclusive, două gustări între mese și transport autocar, la tarife tentante începând de la 429 lei/persoană, conform programului ales! 

Gulliver Delta Resort 4✿ Murighiol este locația preferată a turiștilor dornici să pătrundă în inima naturii și să descopere frumoasele tradiții lipovenești. Complexul a fost dezvoltat după modelul vechilor conace dobrogene și este așezat ideal pe malul lacului violet, la marginea localității Murighiol. Relaxarea este pusă la loc de cinste aici – în grădina luxuriantă cu balansoare, la piscina cu șezlonguri înconjurată de bungalowri sau la pescuit de pe ponton…

Observă păsările la o plimbare pe lacuri!

Cea mai umedă zonă europeană și locul cu cea mai mare suprafață compactă de stufăriș de pe glob, Delta Dunării este un adevărat muzeu al biosiversității. Casa celei mai mari colonii de pelicani comuni din Europa și a peste 60% din totalul populației mondiale de cormorani mici și gâște cu gat roșu, îi atrage pe turiștii pasionați de birdwatching. Poți observa aici inclusiv specii pe cale de dispariție, așa cum sunt vulturul codalb sau șoimul dunărean. 

Sulina și Sfantu Gheorghe – unde Dunărea se întâlnește cu Marea Neagră

O vizită în Delta Dunării trebuie să includă, printre altele, o escapadă pe plajele sălbatice. Sulina, cea mai însorită localitate din România găzduiește cea mai lată plajă, ce se întinde la locul de întalnire dintre Marea Neagră și Dunăre. La fel de bine, localitatea Sfantu Gheorghe, una dintre cele mai pitorești și tradiționale din regiune, te așteaptă cu o plajă virgină spectaculoasă și o atmosferă unică. 

Singurele păduri de nisip ale României

Letea și Caraorman sunt două dintre rezervațiile protejate din Delta Dunării. Cea mai nordică pădure subtropicală din Europa, Letea poate fi descoperită într-o drumeție de primăvară, prilej excelent să surprinzi plantele agățătoare precum liane, viță de vie, iederă sau hamei, încolăcite de stejarii seculari, plopii tremurători și arinii înverziți. Tot aici vei întâlni și dune de nisip asemănătoare locurilor deșertice și cai sălbatici. 

de Mădălina Isar

Sursa foto: gulliverresort.ro

Early Booking Delta 2020 – Gulliver Delta Resort 4✿ Murighiol

  • Delta Seniori 3 noptitarife de la 429 lei/persoana (bungalow 3*) / de la 499 lei/persoana (corp central 4✿).
  • Delta Seniori 4 nopti – tarife de la 499 lei/persoana (bungalow 3*) / de la 599 lei/persoana (corp central 4✿).
  • Delta pentru Toti 3 nopti – tarife de la 449 lei/persoana (bungalow 3*) / de la 549 lei/persoana (corp central 4✿).
  • Delta pentru Toti 4 noptitarife de la 549 lei/persoana (bungalow 3*) / de la 649 lei/persoana (corp central 4✿).

Servicii incluse: 3 sau 4 nopti de cazare cu all inclusive tip bufet, doua gustari intre mese, transport autocar Bucuresti-Murighiol-Bucuresti. Detalii pe www.gulliverresort.ro. Cerere ofertă: [email protected], call center 021.794.75.07; 0784.215.624.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton