Cine este Răzvan Ailoae, concurent în echipa Brenciu la Vocea României. A trecut mai departe doar cântând alături de soția lui!

 Oana Pantazi
.

Vineri seară încep live-urile la Vocea României, semn că populara competiție se apropie de final. Printre cei 12 rămași în cursă se numără și Răzvan Ailoae, concurent în echipa Brenciu la Vocea României.

În acest sezon, Horia Brenciu are în echipă la Vocea României doi concurenți care formează o familie! Răzvan Ailoae și Oana Ailoae sunt soț și soție, iar vineri seară vor intra împreună în live-uri! Răzvan este din Iași și a venit împreună cu Oana la preselecții. Concurentul din echipa Brenciu cântă de mic și spune că și-a descoperit singur talentul.

Părinții nu l-au susținut

Răzvan Ailoae, concurent în echipa Brenciu la Vocea României, este din Iași și a venit împreună cu soția la preselectii. Cânta de mic și spune că și-a descoperit singur talentul. A urmat cursuri de pian de la 9 ani, iar de la 11 ani, a început să cânte într-o orchestră. În liceu și-a înființat prima trupă. Răzvan a urmat un liceu cu profil real, pentru că așa au vrut părinții, dar mai apoi a mers pe drumul muzicii, la Conservatorul din Iași și a făcut un master tot la Conservator, pe compoziție jazz.

Părintii nu l-au susținut în cariera muzicală, deoarece li se părea o meserie care nu are o bază solidă și fără viitor. Mama este asistent medical, iar tatăl este decedat. Soția îl susține foarte mult și își iubește familia. Și-a cunoscut soția la un casting pentru trupa în care activează și spune că s-a îndrăgostit pe loc de ea. Nu se vedea părinte, pentru că îi plăcea viață și să mai copilărească, dar acum i se pare cel mai bun lucru ce i se putea întâmpla.

Vocea României e singurul concurs la care a participat

Răzvan Ailoae, concurent în echipa Brenciu la Vocea României, nu a mai participat la alte concursuri, doar la preselecțiile pentru Vocea României, dar până acum nu a trecut până în blinduri. A colaborat însă cu diferiți artiști cu trupa – Anna Lesko, Andra, cu artiști de muzică populară.

Soții Ailoae vin la castingurile de Voce de ani buni. Nu au trecut mai departe până ce nu și-au unit forțele. Au fost unul dintre cele trei duo-uri de la Vocea României de anul asta.

Razvan-Ailoae-concurent-echipa-Brenciu-la-Vocea-RomanieiRazvan-Ailoae-concurent-echipa-Brenciu-la-Vocea-Romaniei

Foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton