(P) De ce amintirile sunt importante și cum să prețuiești fiecare moment

 advertising.ringier
.

Apariția pandemiei ne-a dat tuturor viețile peste cap. Cu toate acestea, parcă suntem în continuare prea grăbiți, avem în continuare prea multe lucruri de făcut, la care se adaugă și sumedenia de griji de toate felurile. Asta deși cei mai mulți dintre noi își petrec majoritatea timpului în casă. Apariția vaccinurilor este îmbucurătoare și ne dă speranțe că, la un moment dat, vom reveni la normal, că ne vom putea lua în brațe și ne vom bucura din nou unii de alții. Însă până atunci e important să prețuim fiecare moment al vieții noastre și să învățăm să fim recunoscători pentru lucrurile pe care le avem. Fotografiile ne ajută să facem asta, aducându-ne aminte de ceea ce contează cu adevărat. Chiar și lucrurile aparent nesemnificative precum un răsărit frumos, un copac înflorit sau un peisaj pot să ne facă ziua mai frumoasă.

Printează fotografiile importante și decorează-ți spațiul într-un mod creativ

Dacă uneori te simți copleșită de toată situația și ți-e dor de prietenii tăi, sau de rudele apropiate, să știi că există câteva soluții eficiente și ușor de implementat. Poți să-ți decorezi camera de lucru sau chiar întregul apartament cu pozele cele mai dragi, care îți amintesc de momentele în care totul era ok. Nu are rost să-ți ții colecția de fotografii doar în memoria telefonului, pentru că și-așa petrecem prea mult timp în fața ecranelor. În schimb, ai putea să le printezi și să creezi tot felul de decorațiuni interesante ce îți vor îmbogăți spațiul și te vor face să te simți mai bine. Dacă nu ai acasă echipamentul necesar, poți intra pe acest site care îți pune la dispoziție servicii de printare foto. Tu nu trebuie să faci altceva decât să răsfoiești colecția de poze și să le alegi pe cele care-ți plac cel mai mult. După aceea va fi nevoie să le găsești locul și să concepi decorațiuni interesante, precum ghirlande cu poze sau panouri cu amintirile tale preferate. În felul acesta îți vei aminti mai ușor să prețuiești momentele importante, chiar și în timpul acestor vremuri potrivnice.

Creează o fotocarte cu amintirile tale preferate 

Dacă îți place să citești și biblioteca ocupă un loc important în locuința ta, aici poți găsi modele pentru a-ți transforma experiențele reprezentative în fotocărți. Le poți personaliza după bunul plac adăugând, pe lângă fotografiile preferate, tot felul de citate sau imagini interesante. E bine să ne folosim cât mai des imaginația și creativitatea, iar acesta este un prilej excelent de a face asta. Așa că, în momentele în care te simți demotivată, sau în care ți se face dor de oamenii dragi pe care nu i-ai mai văzut demult, poți începe să faci o selecție și să meșterești la poveștile frumoase din viața ta. Cine știe, s-ar putea să-ți descoperi o nouă pasiune și să creezi o colecție impresionantă de fotocărți pe care să le răsfoiești în zilele înnourate sau să le dăruiești prietenilor tăi.

Imprimă fotografii pe tot felul de obiecte și fă-le cadou celor dragi

În perioada asta dificilă orice bucurie, oricât de mică, contează. Având în vedere că s-au dus vremurile în care dacă ne era dor de cineva trebuia doar să punem mâna pe telefon ca să stabilim o ieșire la o terasă sau în localul preferat, suntem nevoite să găsim alternative. Ai putea să te gândești, spre exemplu, la cadourile personalizate pe care le poți trimite prin curier în orice colț de țară. Nu trebuie să aștepți ziua cuiva pentru a-i face o bucurie neașteptată și nici să cheltuiești o avere pentru asta. Pentru idei legate de astfel de cadouri poți intra pe Empik Foto, unde vei găsi o grămadă de opțiuni de imprimare a fotografiilor pe diferite obiecte, de la căni până la postere, carcase mobile sau chiar jocuri puzzle. Sau, dacă ești o fire creativă și ai înclinații artistice, poți să creezi propriile tale obiecte decorate cu simboluri care evocă stări pozitive. Important e ca oamenii la care ținem să știe că ne gândim la ei și că le suntem alături, în ciuda distanței și condițiilor temporare în care ne aflăm cu toții.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton