Cuza și Emi de la Noaptea Târziu participă la Asia Express 4: "Testăm prietenia"

 Dumba Gabriela
.

Cuza și Emi de la Noaptea Târziu au acceptat provocarea Asia Express 4 și vor merge împreună pe Drumul Împăraților. Cuza spune că are deja emoții foarte mari și consideră că Asia Express 4 este și un test al prieteniei lui cu Emi, colegul său de la Noaptea Târziu.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Asia Express, cel mai dur reality show din România este gata să dea startul unui nou sezon. Nouă perechi de vedete sunt pe punctul de a începe aventura vieții lor pe Drumul Împăraților. Cursa va porni din Turcia, va continua cu Georgia, Azerbadian și alte destinații surpriză.

810x0_1455518979c98e5013810x0_1455518979c98e5013

Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Lidia Bluble și sora ei, Estera, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele 9 perechi dornice de aventură și adrenalină.

Plecarea în Asia Express deja mi-a stârnit emoţii pe care nu credeam că sunt capabil să le simt sau că le am. Abia aştept să trăiesc experienţa asta pe pielea mea; sunt convins că îmi va fi greu, dar îmi voi crea nişte amintiri pentru o viaţă.

Am decis să mergem în Asia ca să îmi testez prietenia cu Emi. Dacă ne înţelegem şi acolo, o să îl cer de prietenul meu cel mai bun!!🤣Sper să stăm cât mai mult în concurs', a declarat Cuza de la Noaptea Târziu.

Citește și: Cum a cerut-o Radu Vâlcan în căsătorie pe Adela Popescu:'Plănuisem ceva ca-n filme, dar am jucat atât de prost…'/ EXCLUSIV

Citește și: România nu s-a calificat în finala Eurovision 2021.Roxen a participat cu piesa Amnesia

Citește și: Cine este Lorena Şerban, tânăra cu cel mai urmărit clip de pe Instagram.A detronat-o pe Kylie Jenner

Cine este Cuza de la Noaptea Târziu, concurent Asia Express 4

Cuza s-a iubit o lungă perioadă de timp cu Ramona Olaru, asistenta de la Răzvan și Dani, imediat după ce aceasta a divorțat. După o relație condimentată cu multe despărțiri și împăcări, cei doi au renunțat să mai încerce imposibilul.

Pe numele său adevărat Iulian Adrian Popescu, artistul a povestit de unde i se trage porecla „Cuza”.

Când eram în clasa a patra, am jucat într-o scenetă la serbarea școlii și am fost Cuza. Am avut o singură replică (râde), dar probabil atât de bine sau atât de prost am zis-o, că am rămas cu această poreclă', spune concurentul Asia Express.

„Cuza', care în buletin se numește Iulian-Adrian Popescu, spune și cum i-au ales părinții numele real. Ai mei parcă au fost luați prin surprindere când a trebuit să îmi pună numele, pentru că le port amândurora prenumele, Iulian-Adrian, mama fiind Iuliana. Al cui este al doilea vă prindeți voi (râde)', mai spune solistul de la Noaptea Târziu.

Cum a pornit ideea trupei Noaptea Târziu

Noaptea Târziu, trupă care s-a făcut remarcată prin parodiile muzicale care au fost în topuri pe YouTube, a pornit dintr-o joacă.

„Nu mi-a venit ideea să fac un business , am fost nevoit să devină business. Nu cred că am conștientizat, nici eu, nici colegii mei că o să facem oamenii să râdă. Noi voiam, în primul rând, să ne facem pe noi să râdem. Voiam să fim noi fericiți, voiam să expunem niște chestii, dar tot pentru noi.

Când am scos prima parodie, noi n-am anunțat pe nimeni. N-aveam niciun abonat pe YouTube, n-aveam absolut nimic. Și am avut succes. Dar business-ul a venit foarte târziu. Primii bani ape care i-am scos din proiect au fost 240 de lei, la câteva luni. Și ne-am bucurat de ei…', a povestit Cuza pentru alistmagazine.ro.

Când încep filmările la Asia Express 4

Filmările pentru cel de-al patrulea sezon Asia Express – Drumul Împăraților vor începe luna aceasta. Telespectatorii și fanii reality-show-ului de la Antena 1 vor fi în permanență ținuți la curent cu ce se întâmplă acolo atât pe TV, cât și în online, pe a1.ro, în secțiunea Jurnal de Asia și pe conturile de socializare ale emisiunii.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton