Fratele lui Ion Dolănescu a fost reținut pentru fraudă fiscală! Constantin și-a petrecut noaptea după gratii

 Stamen Diana
.

Fratele lui Ion Dolănescu a fost reținut miercuri seară pentru fraudă fiscală. Constantin și-a petrecut noaptea după gratii și i se aduc acuzații grave. Detalii despre problemele în care ar fi intrat interpretul de muzică populară.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Constantin, fratele regretatului Ion Dolănescu, a fost reținut miercuri seară alături de mai mulți lăutari, aceștia fiind acuzați de fraudă fiscală, potrivit Antena 3.

Constantin-fratele-Ion-Dolanescu-frauda-fiscala-2Constantin-fratele-Ion-Dolanescu-frauda-fiscala-2

Miercuri seară, 23 de persoane au fost reținute pentru înșelăciune, fals și uza de fals în declarații, iar printre aceștia se afla și fratele lui Ion Dolănescu. Artiștii sunt acuzați că ar fi luat bani pe nedrept pe urma unor indemnizații de la stat în pandemie, deși ei au avut și alte venituri. Interpreții au adus dovezi false prin care au încercat să dovedească că activitatea lor a fost suspendată din cauza pandemiei de coronavirus.

În realitate, lăutarii din Dâmbovița încasau și sumele de la stat, dar cântau și la evenimente private, care nu ar fi trebuit să aibă loc.

Citește și: Rodica Popescu Bitănescu s-a luptat cu atacurile de panică, în copilărie: „Foamea m-a înnebunit'

Citește și: Scandalul contiuă în cazul morții mezzosopranei Maria Macsim Nicoară: „Îmi povestea că are probleme cu soțul'

Citește și: Fiul Corneliei Catanga suferă enorm după moartea mamei sale: 'La două zile mergem la cimitir'

Citește și: Ce face și cum se simte Natașa Raab după ce a fost diagnosticată cu o boală autoimună: „Nu am bani mulți, dar mergem înainte!'

Fratele lui Ion Dolănescu a fost reținut pentru fraudă fiscală

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că, în perioada octombrie 2020 – aprilie 2021, cu ajutorul administratorilor a două societăți comerciale, ar fi fost întocmite în fals contracte de prestări servicii din care să rezulte că activitatea artistică a bănuiților ar fi fost afectată de pandemia de coronavirus.

În baza declarațiilor întocmite în fals, interpreții ar fi obținut indemnizații din partea Agenției de Plăși și Inspecție Socială, fiind creat un prejudiciu de 1.550.000 de lei. 

Mulți și-au recunoscut vina, însă noaptea și-au petrecut-o în arest. Astăzi, persoanele implicate în acest dosar vor fi prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște pentru dispunerea unor măsuri preventive.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton