(P) Cum să alegi rucsacul perfect?

 advertising.ringier
.

Cu atât de multe variante la dispoziție, este destul de greu să alegi un rucsac care să se potrivească în orice situație și care în același timp să fie și perfect funcțional. Pentru a face o alegere în cunoștință de cauză, întotdeauna este recomandat să te informezi și chiar să încerci mai multe modele. Dar la un moment dat poate deveni obositor să alergi încontinuu după rucsacul perfect și în plus, multe din informațiile disponibile online sunt confuze și uneori chiar contradictorii. Așa că îți propunem o scurtătură! Studiază cu atenție acest ghid practic și detaliat despre caracteristicile și funcțiile pe care trebuie să le aibă orice rucsac care merită atenția ta și la final, garantat vei fi capabilă să alegi un accesoriu care să te satisfacă pe deplin!

Asigură-te mai întâi că știi pentru ce îl cumperi

Dacă alegi impulsiv doar pentru că îți place culoarea sau materialul și ajungi acasă cu un rucsac numai bun de luat în drumeții când tu aveai nevoie de un rucsac dama office, nu înseamnă că ai făcut o alegere inspirată!

De aceea, înainte de a-ți face curaj și de a te avânta prin mall-uri sau în universul online la cumpărături, gândește-te bine de ce ai nevoie de lucrul în care vrei să investești.

Răspunzându-ți la această întrebare, chiar și fără a consulta vreo ofertă, ești cu un pas mai aproape de rucsacul ideal.

Familiarizează-te cu diferitele tipuri de rucsace

Dacă nu ai mai purtat un rucsac de când mergeai la școală, s-ar putea să-ți mai fi scăpat câteva trenduri bazate pe acest tip de accesoriu.

De aceea, studiază mai întâi fiecare tip de rucsac în parte și abia apoi hotărăște-te care este cel care ți se potrivește cel mai bine.

Există rucsace pentru drumeții, ghiozdane clasice, ghiozdane hibride care arată ca o geantă obișnuită dar sunt dotate și cu curele pentru purtatul în spate, precum și duffel bags – acele genți încăpătoare, confecționate în general din pânză, pe care poți să le porți și pe umeri.

Odată ce ai clarificat și acest mister și te-ai deprins cu diferitele tipuri de rucsace, te poți întoarce la punctul anterior și verifica dacă rucsacul care îți place se poate folosi cu scopul pe care îl urmărești.

Învață să deosebești un rucsac bun de unul oarecare

Acum că știi exact ce cauți, treci mai departe și analizează și o serie de detalii tehnice. Pe lângă culoare, un rucsac mai este caracterizat și prin materialul din care este fabricat, numărul de buzunare, părțile metalice, lungimea curelelor, posibilitatea de a fi purtat doar pe umeri sau și pe braț și multe alte amănunte pe care nu le poți observa la prima vedere.

Judecate astfel, rucsacele de calitate sunt acele accesorii fabricate dintr-un material foarte rezistent precum pielea naturală, cu părți metalice care nu se decolorează în timp, dotate cu suficient de multe compartimente și buzunare și care sunt foarte versatile în ceea ce privește modul de purtare.

Astfel de rucsace există în magazinul online Alluxuri, un brand de lux cu produse fabricate exclusiv din piele naturală, în Florența, Italia. De aceea, cu toate lucrurile învățate în acest articol în minte vezi ofertele Alluxuri și pune în aplicare noile tale cunoștințe deoarece acum ești mai mult decât pregătită pentru a-ți cumpăra rucsacul visurilor tale!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton