Mama lui Mihai Mitoșeru a ajuns la Terapie Intensivă, deși ar fi trebuit externată. Ce s-a întâmplat în timpul operației

 Laciu Andreea
.

Din păcate, deși trebuia să fie externată din spital, mama lui Mihai Mitoșeru a ajuns la Terapie Intensivă, în loc să meargă acasă. Se pare că au apărut niște complicații în timpul operației, care i-au alarmat pe medici. Aceștia au decis ca femeia să mai rămână internată pentru o perioadă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Camelia Mitoșeru trece prin momente grele. În urmă cu doar câteva zile, ea a fost supusă unei intervenții chirurgicale. Această operație nu a fost deloc una simplă. A ajuns la bisturiu după ce medicii i-au dat diagnosticul cu o tumoră benignă-meningiom. Părea că totul s-a terminat cu succes, Camelia se simțea mult mai bine, dar acum s-a aflat vestea proastă.

Din păcate pentru ea, mama lui Mitoșeru a avut parte de niște complicații, apărute chiar în timpul operației. Conform Antena Stars, problema Cameliei cu tensiunea arterială a dus la spargerea unor vase de sânge. Chiar dacă este conștientă acum și medicii pot comunica destul de bine cu ea, au decis să o mai țină sub supraveghere.

camelia-mitoseru-1camelia-mitoseru-1

Mama lui Mihai Mitoșeru a ajuns la Terapie Intensivă

Mihai Mitoșeru este destul de speriat, din cauza problemelor de sănătate ale mamei lui. Surprinzător, cea care i-a fost alături pas cu pas în această perioadă este chiar Noemi, fosta lui soție. Chiar dacă nu mai formează un cuplu, cei doi au rămas buni prieteni. Mai mult decât atât, Noemi s-a înțeles mereu de minune cu soacra ei.

‘Operația s-a terminat cu succes! A durat mult, dar nu au fost probleme! Acum să sperăm că se va recupera cât mai repede! Mulțumim lui Dumnezeu, profesorului Ciurea și tuturor celor care au fost lângă noi!’, a fost mesajul postat de Mihai Mitoșeru, după ce mama lui a ieșit din operație.

Citește și: Zanni o acuză pe Elena Marin că și-ar înșela logodnicul, la Survivor:„Zi pe față că nu te așteaptă acasă!'

Citește și: Cum se înțelege Mihai Mitoșeru cu Noemi, după zvonurile că s-au împăcat: „E greu să fii singur. După o iubire așa mare…'

Citește și: Mama lui Mihai Mitoșeru a dezvăluit motivul pentru care Noemi și fiul ei s-au despărțit: „Au fost împreună la restaurant, dar…'

Oana Roman, apel disperat pentru Camelia Mitoșeru

Oana, prietena bună a lui Mihai Mitoșeru, a lansat un apel disperat pe rețelele de socializare, atunci când Camelia a primit diagnosticul crunt. Ea avea nevoie de o doză mai mare de sânge, pentru a putea trece cu bine peste intervenția chirurgicală.

'Am o mare rugăminte la voi! Prietenul meu, Mihai Mitoșeru o operează pe mama lui, o operație complicată și grea! În România e lipsă de sânge acută! Vă rugăm să donați sânge pentru a o ajuta pe mama lui. Când donați specificați pentru Camelia Mitoțeru! Trebuie operată azi, dar nu este sânge grupa A2', a spus Oana Roman pe contul său de Instagram.

Nu fac bine deloc! Mi s-a umflat un picior și m-am speriat și m-am dus la clinica aia unde s-a operat Mihai și nu e de operat la mine, dar mi-au dat un tratament. Am avut noroc. Da, tot așa, ca lui Mihai, numai că la mine nu sunt pe afară, sunt pe dinauntru.

De aia m-am și dus că am văzut că mi s-au umflat amândouă picioarele! Am 4 zile de tratament, în mod sigur nu e grav!’, declara Camelia Mitoșeru la Antena Stars, în urmă cu câteva luni. Se pare că ar fi fost afectată și de divorțul fiului ei, mai ales că ea a tot sperat că Mihai și Noemi se vor împăca.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton