Melania Medeleanu a fost bolnavă de COVID-19: ”Am fost foarte precaută, dar am trimis mulți oameni în carantină”

 Stamen Diana
.

Melania Medeleanu a fost testată pozitiv cu COVID-19. Fosta prezentatoare TV a mărturisit cu ce simptome s-a confruntat în perioada în care a fost bolnavă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Melania Medeleanu a declarat că a fost testată pozitiv cu COVID-19, însă, din fericire, a avut o formă ușoară a bolii. Fosta prezentatoare TV a detaliat simptomele pe care le-a avut și nu își dă seama de unde a contractat virusul. Vedeta a mărturisit că nimeni nu a luat virusul de la ea, deși s-a întâlnit cu mai multe persoane.

Melania Medeleanu (2)Melania Medeleanu (2)

'Am simţit pe pielea mea covidul, noroc că a fost o formă uşoară, ma­nifestată prin oboseală, dureri de cap şi, ce-i drept, o tuse ex­trem de enervantă. Ştii care a fost pentru mine semnul cel mai clar că eram bolnavă? Nu-mi venea să mă ridic din pat dimi­neaţa, nu aveam chef de muncă, iar eu am în­totdeauna chef să mun­cesc. Nu ştiu cum am luat vi­ru­sul… Când am ridicat un colet, sau la cum­pă­rături ? Chiar nu ştiu, pentru că am fost foarte pre­caută.

Dar deşi am trimis mulţi oameni în carantină prin infec­tarea mea, nu am îmbolnăvit pe nimeni. Ştiu sigur că masca a fost scutul dintre mine şi lumea vulnerabilă din anturajul meu ', a declarat Melania Medeleanu pentru Formula AS.

Citește și: Pepe a divorțat astăzi la notar. Raluca Pastramă a venit însoțită de fratele ei

Citește și: Zanni o acuză pe Elena Marin că și-ar înșela logodnicul, la Survivor: „Zi pe față că nu te așteaptă acasă!'

Citește și: Anamaria Prodan, primele declarații după ce s-a zvonit iar că divorțează de Reghe: „Luați exemplu de la noi!'

Citește și: Alexandra Dinu, detalii din culisele Românii au Talent. Cum se înțelege cu noii colegi și ce se întâmplă la filmări / INTERVIU

Cum se simte Melania Medeleanu după ce s-a vindecat de COVID-19

Perioada grea a trecut pentru vedetă, pentru că s-a vindecat. Melania Medeleanu a avut o formă ușoară de COVID-19 și nu a avut nevoie să fie internată. Vedeta a povestit și despre momentele grele din pandemie.

'Dar dincolo de boală, eu resimt mai dur pandemia prin lipsa momentelor în care să fim relaxați. Ca orice lucru care din ceva temporar devine permanent, el poate genera dezechilibre. Când lucrezi de acasă o vreme, dar nu mai poţi evada undeva, într-un loc în care să scoţi din tine greul, situaţia se complică. Noi suntem azi permanent conectaţi. În plus, mutându-ne mun­ca acasă, ne-am di­minuat spaţiile până la zero. Abia acum realizez cât de bine îmi făcea dru­mul între două întâl­niri. Azi închid con­ver­saţia cu cineva şi în trei secunde încep o alta. Normal că apar pro­ble­me de ordin psihic, când noi, cei mari, suntem mereu conectaţi la mun­că, iar în cazul că avem copii, ei ne văd acasă şi ne consideră „proas­peţi'. Eu propun să pro­fităm de faptul că în Ro­mânia pandemia nu este atât de gravă ca în alte ţări, să ne punem masca, să ieşim în parc, să vedem oameni fizic, apoi să ne reîn­toarcem la ale noastre, îmbărbătați', a mai declarat fosta prezentatoare TV.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton