(P) Cum alegem forma diamantului de pe inelul de logodnă

 advertising.ringier
.

Precum pietrele prețioase, fiecare femeie strălucește în felul ei. De la tăietura rotundă până la cea în formă de inimă, diamantele se evidențiază prin strălucirea și unicitatea lor. Femeile poartă bijuterii cu diamante atât pentru a arăta lumii, cât și propriei persoane, că grația și eleganța nu au vârstă. 

Firea romantică a femeii și diamantele  formează o legătură care nu se va destrăma niciodată. De aceea, bărbații își arată iubirea eternă printr-un inel care va purta legământul dintre cei doi îndrăgostiți peste ani și ani. Există o varietate de inele de logodnă cu diamante menite să îți însuflețească povestea de dragoste. Iată câteva informații utile despre diamante și forma acestora, care te vor ajuta să faci alegerea potrivită.

Ce trebuie să știi despre diamante?

Pietrele prețioase ne învață pe noi, femeile, o lecție importantă de fiecare dată când alegem să le purtăm. Și anume că, precum diamantele, doamnele și domnișoarele rafinate au acel ceva al lor care le face să strălucească într-un mod autentic. Odată ce ele descoperă acel lucru, sunt invincibile.

Alege o bijuterie de calitate pe care o vei purta toată viața. Diamantele înnobilează inelele din aur alb, roz sau galben de 18 kt. Un aspect important este calitatea pietrei prețioase și modul în care este lucrată. Maeștrii bijutieri crează diamante desăvârșite pornind de la cele patru atribute esențiale ale acestora: tăietura, greutatea, culoarea și claritatea diamantului. Strălucirea este dată de tăietura diamantului, mai precis, de proporțiile, unghiurile și forma acestuia. Ea este cea care valorifică diamantul și îi permite să strălucească mai intens sau mai discret în razele soarelui.

O formă îndrăgită de diamant: Brilliant Cut

Știai că diamantul cu forma rotundă este printre cele mai populare? Aproximativ 75% din toate diamantele vândute sunt Brilliant Cut. Această formă maximizează strălucirea și de aceea este superior celorlalte forme de diamante. 

Femeile care poartă și care adoră stilul clasic pun mare preț pe micile detalii ale acestui tip de diamant. Lor li se potrivesc acele inele de logodnă cu detalii grandioase, așa cum este și forma rotundă.

Bărbații optează pentru bijuterii cu diamante Brilliant Cut pentru a dărui un cadou atemporal, care va marca un nou început în viața de cuplu. Forma aceasta se potrivește foarte bine în decoruri din două și trei pietre, și chiar și în modele de inspirație geometrică. 

Diamantele desprinse din povești de basm – Princess Cut

Acest tip de diamant se găsește atât în formă pătrată. Tăietura excepțională permite strălucirii emise de piatra prețioasă să se reflecte în fiecare colț. Acest model de diamant este potrivit mai ales pentru femeile cu un caracter puternic, datorită formei impunătoare.

Frumusețea și noblețea pe care le transmite forma Princess le va da femeilor curajul de a visa. Aceasta le va aminti faptul că dorințele lor pot deveni realitate, dacă își îngăduie să viseze. De aceea, este o opțiune excelentă pentru un inel de logodnă.

Diamantele care transmit sentimente profunde – Heart Shape

Femeile se simt înduioșate atunci când persoana iubită își arată sentimentele prin gesturi care le fac să se simtă speciale. Pentru o fire mai romantică, inelul de logodnă cu diamant în formă de inimă se potrivește cel mai bine. Fiind un simbol etern al iubirii, el se potrivește mai ales cu inelele din aur roz. Simetria acestei tăieturi redă strălucirea pietrei prețioase, astfel reușește să denote rafinament și bun-gust.

Un diamant regal – Marquise Cut

Acest tip de diamant crează o iluzie optică care are puterea de a te transpune într-o lume ravisantă. Forma distinctivă denotă un aer regal prin capetele ascuțite și elegante. De aceea este potrivit îndeosebi pentru doamnele care poartă ținute rafinate și pentru care fiecare zi este o nouă oportunitate de a străluci. Femeile aleg un inel cu Marquise Cut pentru că își doresc un look grațios și plin de mister, poate chiar dramatic. 

Pentru sufletele nostalgice – Cushion Cut

Cunoscut și îndrăgit de către femeile din toată lumea încă din secolul XVIII, diamantul în forma Cushion Cut te duce cu gândul la stilul vremii, având o sclipire și o claritate impecabile. Colțurile rotunjite și fațetele mari cresc strălucirea pietrei, ceea ce o face irezistibilă.  

Pentru iubitoarele de vintage, care au o admirație aparte pentru obiectele de epocă cu un farmec atrăgător, un astfel de inel le va împlini și le va reda acea sclipire care vine din suflet. O alegere excepțională este inelul de logodnă Halo în formă Cushion. Grandoarea lui se îmbină armonios cu sentimentele de iubire ce le va purta veșnic asupra lui.

Acestea sunt doar câteva dintre cele mai îndrăgite modele de diamante din toate timpurile. Există o multitudine de bijuterii cu diamante care așteaptă să fie însuflețite și purtate cu admirație. 

În viața oricărei femei, diamantele adaugă un plus de încredere de sine și transmit un sentiment de apreciere. Oferirea unui inel înseamnă mai mult decât oferirea unui simplu cadou. Acest dar atemporal are puterea de a materializa sentimente profunde. Alege dintre acele inele de logodnă cu diamante naturale care aduc bucurie sinceră în inima iubitei tale.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton