(P) Idei prin care sa înfrumusețezi camera copilului înainte de sărbători

 Stamen Diana
.

Decorarea casei în preajma sărbătorilor ne aduce mereu fericire. Pe lângă decorațiunile specifice sărbătorilor de iarnă, anul acesta îți propunem si alte idei prin care poți aduce veselia și spiritul Crăciunului în camera celor mai mici membri ai familiei tale. Iar dacă le comanzi până pe 25 decembrie, folosind codul SANTA10, te bucuri de 10% discount.

Covor Adventure OYOY Living – Off White

Chiar dacă stai acasă de sărbători, te poți bucura de o călătorie extraordinară prin munți, alături de micuții tăi, cu ajutorul acestui covor din bumbac organic. Ia în calcul și faptul că acest covor este lavabil la mașina de spălat, deci îți rămâne și timp pentru tine. 

Descoperă-l pe mottom.ro/covoare-lavabile/covor-adventure-oyoy-living-design 

Cort Nevada NOBODINOZ 

Ești în căutarea unui cadou care să impresioneze orice copil și care să-i transforme camera în locul de joacă preferat? Cortul Nevada este ideal pentru micii exploratori, dornici de noi aventuri. Este confecționat din 100% bumbac organic și bețe din lemn de pin, fiind sigur pentru pielea copiilor, dar și foarte distractiv.

Descoperă-l și alege-ți culoarea favorită pe mottom.ro/nobodinoz/cort-nobodinoz-nevada-farniente-yellow

Decorațiune de perete Rainbow OYOY Living 

Amintește-ți de emoția pe care o ai atunci când vezi un curcubeu. Exact acesta este efectul pe care îl are și decorațiunea de perete Rainbow. Agaț-o în camera copilului tău și fă-l să zâmbească zi de zi, nu doar în vacanța de iarnă!

O găsești aici: mottom.ro/oyoy-living-design/decoratiune-de-perete-rainbow-oyoy-living-choko

Covor Pine Forest – Lorena Canals

Invită-i pe cei mici să pășească în lumea încântătoare a pădurii, cu acest covor minunat. 

Covoarele Lorena Canals sunt lucrate manual din bumbac, se pot spăla în mașina de spălat și se pot usca în uscător. Ce ușor e să ai un covor care arată bine!

Îl găsești pe mottom.ro/lorena-canals/covor-pine-forest-lorena-canals.

Perna Deer NOBODINOZ – Sienna Brown

Perna Deer, din catifea ecologică, este accesoriul perfect pentru înfrumusețarea oricărei încăperi. Perna îi aduce pe cei mici mai aproape de natură, le stimulează imaginația la joacă și le oferă confortul de care au nevoie. 

Uite cât este de simpatică: mottom.ro/nobodinoz/perna-deer-nobodinoz-sienna-brown 

Bean Bag Sahara din catifea NOBODINOZ – Jungle Green

Distractiv și confortabil, bean bag-ul din catifea ecologică este accesoriul perfect pentru crearea unei atmosfere de poveste în casa ta, de care te poți bucura alături de întreaga familie de sărbători. 

Descoperă-l aici: mottom.ro/nobodinoz/bean-bag-sahara-din-catifea-nobodinoz-jungle-green.

Toate ideile de produse sunt disponibile pe site-ul mottom.ro sau în Showroom-ul din Lascăr Catargiu nr 9, aproape de Piața Romană. Selecția de produse Mottom are în spate filozofia unor părinți cu doi copii, care au învățat pe pielea lor că important nu este să cumperi foarte multe lucruri, mai ales de sărbători, ci să faci alegerile utile și durabile.

bean bag saharabean bag sahara
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton