(P) Concurs: 10 ani de ASUS ZenBook - inovație care inspiră și perfecționare continuă

 advertising.ringier
.

ASUS și-a câștigat renumele de companie orientată către tehnologie și inovație cu o serie de generații de produse care au ridicat ștacheta și au introdus noi funcții ce au devenit în scurt timp standardul categoriei respective. Cu ocazia împlinirii a 10 ani de la primul laptop din seria ZenBook ASUS organizează un concurs care are drept premiu un model ZenBook Duo 14 UX482.

În ADN-ul ASUS este înscrisă dintotdeauna excelența. Iar dovezile sunt nenumărate, mai ales când vorbim despre reușitele pe care compania le face în spațiul cosmic. 2 computere ASUS au făcut istorie pe nava spațială MIR, într-o misiune de 600 de zile! Pentru astronauți este vital să se poată baza pe echipamente, să nu aibă erori și defecțiuni. 

Prin urmare, nu este de mirare că ASUS susține aniversarea a 40 de ani de la primul zbor în spațiul cosmic al unui român: Dumitru-Dorin Prunariu.  

Anul acesta se implinesc și 10 ani de la lansarea primului model ZenBook, cel care a dat startul acestei generații de produse inspirate de filosofia budistă Zen. Ultrabook-urile din seria ZenBook sunt poate cel mai bun exemplu de evoluție prin inovație.

Trăsăturile definitorii ZenBook sunt aceleași pentru toate modele seriei: linii moderne, profile foarte subțiri, materiale de calitate, plăcute la atingere și întotdeaua un capac al ecranului dominat de cercuri concentrice care se aseamănă cu o undă de pe suprafața apei ce reflectă filosofia Zen: gândire infinită și o autoperfecționare continuă. Seria ASUS ZenBook este dovada că pacea și echilibrul sunt fundația necesară pentru creație fără limitări.

Materiale premium, inedite, plăcute la atingere

În cazul ZenBook perfecționarea este vizibilă la fiecare nouă generație care redefinește standardele anterioare. Rând pe rând seria ZenBook a oferit primul model care a reușit o fuziune perfectă între sticlă și metal, într-un corp foarte subțire, dus la extrem în continuare cel mai subțire laptop convertibil din lume în momentul lansării, bineînțeles, tot un ZenBook.

Cu timpul, varietatea finisajelor a crescut, fiind introduse detalii fine, carcase ușoare și rezistente, dar și materiale premium precum pielea autentică italiană cusută manual de pe ASUS ZenBook Edition 30, un model produs în serie limitată pe capacul căruia se găsește și o emblemă aniversară placată cu aur trandafiriu.

Aceste alegeri au venit natural pentru ASUS, inginerii fiind deja obișnuiți să lucreze cu materiale rar asociate cu tehnologia, dacă ne amintim de laptopul ASUS U Bamboo, primul laptop cu elemente ecologice din lemn de bambus, rezultat în urma inițiativei Green ASUS.

Seria ZenBook în 2021

Rămânând fidele misiunii ASUS, cele mai noi modele ZenBook continuă pasiunea pentru tehnologie și calitate prin noutăți precum balamaua ErgoLift cu rol triplu de înclinare a tastaturii, optimizare a fluxului de aer pentru o răcire mai bună și creștere a performanței audio. Aceasta se găsește pe toate modelele actuale ZenBook, inclusiv pe modelul ZenBook UX325, un mix perfect între performanță și accesibilitate.

Inovația este cea care a stat la baza binecunoscutul sistem ScreenPad Plus, introdus în premieră de ASUS pe primul laptop cu două ecrane. Acestea lucrează împreună într-un mod simplu, intuitiv și totodată foarte eficient datorită aplicațiilor software ce ușurează tranziția conținutului între cele două ecrane, îmbunătățind astfel creativitatea. Cea mai puternică implementare ScreenPad Plus de anul acesta este ZenBook UX582, un laptop cu ecran OLED de 15.6 inch fără compromisuri pentru creatorii de conținut.

Cum inovația în cadrul companiei ASUS este un mod de viață, una dintre noutățile din acest an aniversar o reprezintă ecranele OLED cu emisie redusă de lumină albastră, contrast infinit și culori realiste, validate Pantone. Culorile cinematice pe care le produc ecranele ASUS OLED se îmbină aproape perfect cu realitatea înconjurătoare, oferind o experiență de vizualizare realistă datorită marginilor subțiri NanoEdge. Unul din modelele care iese în evidență este ZenBook Flip 13 UX363 OLED, un laptop convertibil la 360 de grade, versatil, subțire, ușor și foarte performant, primind fără efort certificarea Intel Evo.

Inovația ZenBook continuă cu ZenBook Duo 14 UX482

Mobilitate fără compromisuri este obiectivul principal in proiectarea fiecărui nou model din seria ASUS ZenBook. ASUS continuă să împingă tehnologia pentru a depăși noi limite de 10 ani încoace. Eleganța designului, inovația inteligentă și ingineria precisă sunt vizibile la tot pasul în modelele seriei care mențin în ADN caracteristicile primului ZenBook.

În 2021 noul model ZenBook Duo 14 UX482 marchează primul laptop ZenBook unde ecranul secundar tactil ScreenPad Plus a fost dotat cu un sistem ingenios de înclinare automată. Sistemul funcționează împreună cu balamaua ecranului principal pentru a-și ajusta automat unghiul de înclinare într-o poziție ce facilitează accesul, pentru că este un ecran tactil, și totodată crește lizibilitatea acestuia, rezultatul fiind multitasking și creativitate fără efort.

Noul ZenBook Duo 14 UX482 este laptopul viitorului, conceput pentru un nivel de productivitate care revoluționează fluxurile de lucru ale celor care creează conținut, fiind un companion puternic și elegant care își oferă toate beneficiile tehnologiilor viitorului.

Poți consulta oferta actuală și poți achiziționa laptopurile ZenBook de pe eShop oficial ASUS.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton