Albert Oprea, eliminat de la Survivor cu o săptămână înainte de finală. „Asta mă doare cel mai rău”

 Dumitrache Medeea
.

Albert Oprea a fost eliminat de la Survivor România 2021 chiar cu o săptămână înainte de marea finală. În prima săptămână a jocurilor individuale, au fost propuși spre eliminare Elena Marin, Albert Oprea și Marius Crăciun.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Albert Oprea a părăsit competiția de la Kanal D chiar cu o săptămână înainte de marea finală Survivor România 2021.

albert-oprea1albert-oprea1

Spre eliminare, după prima săptămână a jocurilor individuale, au fost propuși spre eliminare Elena Marin, Albert Oprea și Marius Crăciun. Războinicul a adunat cele mai puține voturi din partea publicului.

Albert Oprea, eliminat de la Survivor

Albert Oprea nu a mai apucat să ajungă în marea finală Survivor România 2021. Războinicul a primit cele mai puține voturi din partea publicului și a fost eliminat din competiție.

Citește și: Cine este Albert Oprea de la Survivor.

Citește și: Ce i-a apropiat pe Maria Chițu și Albert Oprea la Survivor:

Citește și: Imagini exclusive de la nunta cuplului Roxana Ionescu – Tinu Vidaicu.

Citește și: Ce greutăți a avut Camelia Potec în carieră:

Am venit aici cu gândul de a câștiga și a ajunge în finală. Regretele pe care vi le-am spus sunt și singurele, pentru că știam că se ajunge la momentul ăsta să părăsesc competiția și nu-mi doream deloc'.

Visul Războinicului era acela de a ajunge în marea finală și de a-și ține promisiunea pe care i-a făcut-o tatălui său. Albert Oprea și-a cerut scuze față de cei care l-au votat și le-a transmis că nu a avut intenția de a-i dezamăgi.

Aș fi vrut să-mi îndeplinesc visul de a fi în finală și să mă țin de promisiunea pe care i-am făcut-o tatălui meu. Asta mă doare cel mai rău, plus că au fost atâția oameni care m-au votat. Vreau să-mi cer scuze, am dat tot ce am putut', a transmis Albert Oprea.

Nu am avut nicio secunda gândul de a renunța. Dacă v-am dezamăgit, credeți-mă că nu am avut intenția asta. Până în momentul ăsta, rămăsesem veteranul echipei'.

Albert Oprea, mesaje pentru colegi

După ce a fost eliminat, Albert Oprea a spus câteva cuvinte despre fiecare coleg care continuă competiția. Războinicul i-a pasat ștafeta lui Andrei, cel pe care îl consideră cel mai bun din concurs.

Îi predau ștafeta lui Andrei. L-am considerat cel mai bun din echipa noastră. Plec cu multe aminitiri frumoase și o ultimă amintire pe care mi-a oferit-o Zanni. A fost foarte frumos gestul pe care l-a făcut pentru mine', a spus Albert Oprea.

Războinicul a mulțumit publicului care l-a votat, dar și câtorva concurenți care l-au susținut în cadrul competiției.

Îmi doresc din suflet ca cel care merită să câștige emisiunea asta și publicul decide cine merită. Vreau să-i multumesc publicului, că m-a votat când nimeni nu mă mai voia. Le mulțumesc tuturor și în special câtorva persoane care m-au susținut. E vorba de Lucian Barbu, Alin Sălăjean, fratele meu pe care l-am iubit cel mai mult în competiția asta, Marilena, Roxana Ghiță, Deea, acești tigri din stânga și dreapta mea', a mai spus Războinicul.

Albert Oprea i-a mulțumit și lui Zanni și i-a promis că se va revanșa, iar pe Elena Marin a felicitat-o și i-a transmis că merită să ajungă în finală.

Maria (Hîngu), îi mulțumesc și ei, a fost o persoană importantă aici pentru mine. Îi mulțumesc lui Zanni încă o dată și i-am promis că mă voi revanșa. Elena, am spus-o mereu că tu meriți să ajungi în finală, ești femeie, ai îndurat foarte multe, te felicit, să-ți dea Dumnezeu sănătate. Zanni, cel mai frumos nebun din competiția asta, ai o inteligență incredibilă la vârsta ta'.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton