(P) iELM – destinația ideală de cumpărături pentru micuțul tău

 advertising.ringier
.

Când vine vorba de îmbrăcăminte pentru copii, orice părinte își dorește tot ce e mai bun pentru copilul său. Din acest motiv, vrem să fim mereu la curent cu ce magazine au mai apărut și unde am putea găsi cele mai potrivite hăinuțe pentru garderoba micuților noștri.

În ultimii ani, un magazin online de haine pentru copii s-a făcut remarcat, devenind un brand popular în Europa. Este vorba despre iELM, un retailer românesc din domeniul hainelor pentru copii care s-a lansat în Suedia, având ca valoare de bază dorința părinților de a oferi celor mici articole vestimentare la cele mai înalte standarde de calitate.

Acesta comercializează articole vestimentare pentru cei mici în 13 țări. Având ca motivație atât dorul de casă, cât și dorința de a ajuta oamenii din locul în care a copilărit, Marius Drăgan, fondatorul iELM, a ales să se întoarcă în România, înființând o mică fabrică în Găești.

După succesul obținut în ultimii 3 ani, iELM s-a extins și în afara Suediei și României unde erau comercializate la început hăinuțele, brandul fiind prezent acum și în țări precum Regatul Unit al Marii Britanii, Germania, Franța, Danemarca, Finlanda, Olanda, Austria, Spania, Estonia, Polonia și Cehia, dar și în Statele Unite ale Americii.

Dedicarea și atenția avute în procesul de fabricare al hainutelor, adaptat pentru orice tip de anotimp, precum și posibilitățile de personalizare în funcție de fiecare copilaș în parte, sunt doar câteva dintre valorile care definesc brandul iELM.

Un alt motiv pentru care iELM este un brand de succes este importanța acordată confortului și siguranței copiilor: la fabricarea hăinuțelor sunt utilizate numai materiale de cea mai bună calitate și care se adaptează constant la nevoile micuților, la care se adaugă design-ul modern inspirat din moda scandinavă.

Ce articole vestimentare putem achiziționa de pe site-ul ielm.ro?

Articolele din oferta magazinului ielm.ro acoperă cu excelență nevoile vestimentare ale micuților, indiferent de sezon.

Indiferent că ești în căutarea unor hăinuțe pentru sezonul rece sau cald, în oferta iELM vei regăsi mereu articole care acoperă nevoile vestimentare ale prichindelului tău.

Hainele IELM se evidențiază față de altele prin materialele colorate și contrastele puternice. Nimic nu este mai important pentru noi decât să oferim haine de bună calitate și puteți fi siguri că, fiind reprezentanții unei mici afaceri de familie, echipa noastră este întotdeauna disponibilă și oferă cele mai bune servicii pentru clienți.

Dacă dorești ca cel mic să aibă cele mai frumoase outfituri atunci când ieșiți la plimbare sau în parc, la joacă, la iELM vei găsi haine pentru copii de cea mai bună calitate, care vor da un plus de culoare în garderoba celui mic și îl vor ajută să se dezvolte frumos, în timp ce se bucură confortul și siguranța necesare unei creșteri armonioase.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton